16
Mayıs
2024
Perşembe
GÜNCEL

Yaşlı çift kanlar içinde bulundu

Çorum'da yaşlı bir çift, başlarından darp edilmiş şekilde yataklarında ağır yaralı olarak bulundu. Polis, yaşlı çiftin bu hafta aldıkları 10 bileziğin ortada olmaması nedeniyle gasp şüphesi üzerinde duruyor. 

Edinilen bilgiye göre,dün akşam saat 20.00 sıralarında yaşanan olayda, sürekli evinin balkonunda oturan Halil Yarcan'ı (78), komşuları görmeyince şüphelenerek durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis, yaşlı çifte ulaşmaya çalıştı, çift kapılı eve girmek için çilingir çağıran polis ekipleri, eve girdiklerinde yaşlı çifti yataklarında kanlar içinde buldu. Olay yerine çağrılan 2 ambulansla hastaneye kaldırılan Halil Yarcan ile eşi Kamile Yarcan'ın (73) kafalarından darp aldıkları ve ağır yaralı oldukları belirlenirken, Halil Yarcan'ın kafasında 3 delik bulunması, silahla vurulma ihtimalini getirdi.

Polis, evde yaptığı incelemede Halil Yarcan'ın evinin kapısının dışına bir demir kapı daha yaptırdığı ve her iki kapının da kilitli olduğu ve anahtarların üzerinde bulunmadığını belirlendi. Komşuların Yarcan ailesinin bu hafta içerisinde 10 adet bilezik aldıklarını bildirmesi üzerine yapılan aramada bilezikler bulunamazken evin anahtarlarının da olmadığı belirlendi. 

Polis ekipleri, olayla ilgili olarak geniş çaplı soruşturma başlatırken, yaşlı çiftin gasp amaçlı saldırıya uğradığı ihtimali üzerinde duruyor. Diğer taraftan evinde ağır yaralan Çorum Merkez Çukurören nüfusuna kayıtlı Halil Yarcan'ın Almanya'dan emekli olduğu ve 4 çocuğunun da orada yaşadığı ifade edilirken, Halil Yarcan'ın Almanya'da resmi bir işlemi çözememesi nedeniyle eşinden formalite icabı boşanmak için avukatı aracılığıyla dava açtığı öğrenildi. Komşuları, Yarcan çiftinin her gün balkonda oturdukları ve bir bakıcılarının olduğunu söyleyerek, bu hafta içerisinde 10 tane bilezik aldıklarını söyledi. 

Polis olayla ilgili bilgi almak için yaşlı çiftin bakıcısını gözaltına alırken, mahallede bazı komşuların bilgisine başvurulmak üzere emniyete götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
iha
Yayın Tarihi : 18 Ocak 2007 Perşembe 10:56:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?