16
Mayıs
2024
Perşembe
GÜNCEL

Yeni görev yerine giderken kaza yaptı

Tokat'ın Artova İlçe Kaymakamı Yaşar Dönmez'in kendi özel aracıyla yaptığı kazada 2 yaşlarındaki oğlu yaralandı.

Gözyaşlarına boğulan anne Sülün Dönmez, kucağındaki oğlu ile yola oturarak ambulansın gelmesini bekledi.
Edinilen bilgiye göre; Tokat'ın Artova ilçesinde Kaymakam olarak bir süredir görev yapan Yaşar Dönmez (40), tayini çıktığı Yozgat'ın Sarıkaya ilçesine ailesiyle birlikte kendi özel otomobiliyle giderken kaza geçirdi.

Kaymakam Yaşar Dönmez'in kullandığı 60 VB 058 plakalı otomobil, Tokat-Turhal karayolu Gaziosmanpaşa Üniversitesi önünde hareket halinde olan Halis Uçar idaresindeki Karayolları'na ait kepçeye arkadan çarptı.

Dönmez'in biran dalgınlığı sonucu meydana geldiği ileri sürülen kazada otomobilin arka koltuğunda bulunan eşi Sülün Dönmez ile 2 yaşlarındaki oğlu Ömer Dönmez yaralandı. Otomobil arka kısmında özel koltuğunda bulunan çocuk, çarpışmanın etkisiyle öne doğru fırladı. Başından yaralanan oğlunu kucağına alan anne Dönmez gözyaşlarına boğulurken, olay yerinde yola oturarak ambulansın gelmesini bekledi. Baba Dönmez ise olayın şokunu bir süre üzerinden atamadı.

Kısa sürede olay yerine gelen ambulansla 2 yaşlarındaki Dönmez, sedye ile ambulansa alınarak anne ve babası ile Medical Park Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından küçük çocuk, Tokat Dr. Cevdet Aykan Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Anne ve baba ile oğlunun hayati tehlikesi bulunmadığı kaydedildi.

iha
Yayın Tarihi : 17 Ekim 2007 Çarşamba 17:39:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?