20
Mayıs
2024
Pazertesi
GÜNCEL

Yoğun kar yağışı bekleniyor

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Marmara'nın doğusu, Karadeniz kıyıları, Akdeniz ve Doğu Anadolu'nun doğusunda yağış bekleniyor.

Yağışlar kıyı kesimlerde yağmur, Marmara’nın doğusunda karla karışık yağmur, Marmara’nın yüksek kesimleri ile Doğu Anadolu Bölgesinin doğusunda kar şeklinde görülecek.

Marmara’nın doğusu, Karadeniz, İç Anadolu Bölgesi’nin kuzeydoğusu, Doğu Akdeniz ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde yarın yağış bekleniyor. Yağışlar kıyı kesimlerde yağmur Marmara’nın doğusunda karla karışık yağmur, Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu bölgesinde kar şeklinde olacak.

SICAKLIKLAR MEVSİM NORMALLERİNİN ALTINA İNECEK

Hava sıcaklığı hafta sonuna kadar kuzey ve doğu kesimlerde mevsim normallerinin altında, güney kesimlerde mevsim normalleri seviyesinde seyredecek. Hafta sonu kuzey kesimlerden başlayarak tüm yurtta 5-7 derece azalacak. İstanbul ve çevresinde bu gün ve yarın karla karışık yağmur ve yüksek kesimlerde kar şeklinde yağış görülecek. Hava sıcaklığı gündüz 3 ila 4 derece gece 0 ila 1 derece civarında seyredecek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ajanslar
Yayın Tarihi : 14 Şubat 2008 Perşembe 00:53:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?