22
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Yolcu otobüsü uçuruma yuvarlandı

Isparta'nın Senirkent ilçesinde uçuruma yuvarlanan yolcu otobüsünde ilk belirlemelere göre 7 kişi yaşamını yitirdi, çok sayıda kişi yaralandı.

İstanbul-Yalvaç seferini yapan plakası ve sürücüsü henüz belirlenemeyen yolcu otobüsü, Senirkent ilçesi yakınlarındaki Bozdurmuşbeli mevkisinde, 300 metrelik uçuruma yuvarlandı.

Kazada ilk belirlemelere göre 7 kişi hayatını kaybederken, yaralanan çok sayıda kişi Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesi ile Isparta'nın Yalvaç, Senirkent ilçelerindeki hastanelerde tedavi altına alındı.
A.A.
Yayın Tarihi : 20 Ocak 2007 Cumartesi 11:07:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
muharrem uyar IP: 85.108.36.xxx Tarih : 21.01.2007 00:35:10
hayatını kaybedenlere allahtan rahmet yakınlarına sabır yaralılara acıl şifalar diliyorum kazanın oluş sebebini henüz bilmiyoruz işte bir otobusumüz daha kaza yaptı sonuç çok acı yanlış anlaşılmasın benım inancım tam ama kazalar kader olmamalı kazalara birde şoyle bakalım trafğe çıktıgımz zaman bir çogumuz kural tanımıyoruz nedense buarada bir çok sürücüyüde nekadar zordurumda biraktıgımızn da farkında bile deyiliz bu kaza için bir yorum yapmıyorum çünkü henüz sebebini bilmiyoruz ama genelde olan kazalara baktıgımız zaman hep kural ihlali var gelin kurallara uyalım kazaları davet etmeyelim son olarak şunu hiç bir zaman unutmayalım hız nekadar çoksa hakımiyet okadar azdır.