22
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Yolcu yakınları perişan

İstanbul Vali Yardımcısı Cafer Yıldız, düşen uçakta bulunan yolcu yakınları için Atatürk Havalimanı'nda kriz masası oluşturulduğunu ve kendilerine her türlü yardımın yapıldığını bildirdi.

Atatürk Havalimanı İç Hatlar Terminalinde oluşturulan kriz masasında basın mensuplarına açıklamada bulunan Yıldız, uçağın düşme haberinin alınmasının ardından İstanbul Valisi Muammer Güler'in talimatı doğrultusunda hemen kriz masası oluşturdukların söyledi. Havalimanına gelen yolcu yakınlarının polisler ve sağlık ekiplerince
karşılandığını ifade eden Yıldız, ''Yolcu yakınlarımızı, oluşturduğumuz özel bölüme alarak, her türlü desteği sağlıyoruz. Tabi onların da acıları büyük. Olay, ağır bir olay, hepimizin onları destek olması gerekiyor. Kazada hayatını kaybeden yolcu yakınları için her türlü tedbiri almış durumdayız'' dedi.

Yıldız, Atlasjet Havayolları'na ait KK4203 sefer sayılı İstanbul-Isparta seferini yaparken düşen uçağının normal kalkış saatinin 21.45 olduğunu, fakat bakım gibi nedenlerden dolayı uçağın 00.50'de kalktığını, kendilerine düşme haberinin de 04.00 sıralarında ulaştığını kaydetti. Yıldız, Atatürk Havalimanı'nda toplanan yolcu yakınlarının da Atlasjet Havayolları'na ait uçakla saat 11.20'de Isparta'ya götürüleceğini anlattı.

aa
Yayın Tarihi : 30 Kasım 2007 Cuma 09:34:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?