22
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Yolda giderken önüne geleni bıçakladı

Kırıkkale'de yolda yürümekte olan 3 ayrı kadını bıçalakdıktan sonra olay yerinden kaçan saldırgan polis ekipleri tarafından yakalandı. 

Edinilen bilgiye göre, Gürler İlköğretim Okulu civarında kaldırımda yürürken S.V. (42) isimli bir kadın beklemediği bir anda kasığından bıçaklandı. S.V. çevrede bulunan vatandaşların yardımı ile Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. 

Bu olaydan kısa süre sonra Gürler Mahallesi'nde meydana gelen ikinci olayda ise kaldırımda ailesi ile birlikte yürüyen E.Y (42) isimli bir başka kadın sol bacağından bıçaklandı. Aynı mahallede meydana gelen üçüncü olayda ise M.T. isimli bir başka kadını böbreğinden bıçakla yaralandı. Saldırıya uğrayan kadınlar çevrede bulunanların yardımı ile Kırıkkale Devlet Hastanesi'ne kaldıralarak tedavi altına alındı. 

Gürler Mahallesinde kısa aralıklarla 3 ayrı kadının bıçaklandığı haberi üzerine harekete geçen polis ekipleri, Nokta mevkiinde E.K. adlı bir kadını şüphe üzerine gözaltın aldılar. Yapılan incelemede gözaltına alınan E. K.'nin daha önceki yıllarda akli dengesi yerinde olmadığı için Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde yaklaşık 3 ay boyunca tedavi gördüğü öğrenildi. 

Adliyeye çıkartılan E. K. ifadesi alındıktan sonra yeniden İstanbul Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne gönderilirken, bıçaklı saldırıya uğrayan 3 kadının da sağlık durumlarının iyi olduğu hayati tehlikelerinin bulunmadğı bildirildi.
İHA
Yayın Tarihi : 12 Nisan 2007 Perşembe 17:41:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?