22
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Yolsuzluk soran gazeteciye tehdit

Televizyon ekranından, “Bizim ailece öyle fazla bir paramız yok” diye beyanatta bulunan Melih Gökçek, Ankara Oran’da, 1.5 milyon dolar değerinde bir villa aldı. Oğlu Ahmet’in oturacağı villanın bahçesine, kamuya ait park alanı ile trafo merkezi ekleniverdi.

Doğan Burda Dergiler Grubu Ankara temsilcisi Erdal İpekşen, Melih Gökçek’e, “Hani paran yoktu” diye sorduğunda kükreyerek yanıt verdi: “Ben belediye başkanıyım. Belediye başkanı olarak adamdan ‘nazımı kullanırım, bilmem ne kullanırım’ maliyetine alırım. Sen alamazsın arkadaş.”

BUNDAN SONRA SENİ MERCEK ALTINA ALIYORUM

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, oğlu Ahmet için aldığı villaya nasıl sahip olduğunu açıklarken, tehditlerini de eksik etmedi. İşte Melih Gökçek ile gazeteci İpekşen arasında geçen tehdit dolu diyalog:

Melih Gökçek: Bundan sonra seni de direkt olaraktan merceklerimin altına alıyorum. 

Tempo: Tabii tabii. 

Melih Gökçek:
Bundan sonra senin de özellikle gayri menkullerin dâhil, servetin dâhil, senin hakkında da bundan sonra pürüzler açacağım. 

T: Bakın ben size çok rahatlıkla söyleyeyim. Benim hiç gayrimenkulüm yok. Bunu biliyor musunuz?
Melih Gökçek: Hayır, bilmiyorum işte. Şimdi öğreniyorum var mı, yok mu?

Röportajda Erdal İpekeşen'i süründürmekle tehdit eden Melih Gökçek'le yapılan konuşmanın devamı derginin son sayısında ...

Hürriyet
Yayın Tarihi : 24 Mayıs 2007 Perşembe 17:58:20
Güncelleme :24 Mayıs 2007 Perşembe 18:26:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ismail aslan IP: 88.226.217.xxx Tarih : 24.05.2007 18:35:12
Erdğan oğlularına villa, gemi, gökçek villa alır. biz dürstüz yolsuzluk yok derler. AKP li belediyelerin çoğunluğuda aynı şekilde , halkı kandırıyorlar.