15
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Zeyno Baran evlendi..

Hudson Enstitüsü'ndeki felaket senaryolarının tartışıldığı toplantıyı organize eden Zeyno Baran, bu akşam ABD Dışişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Matthew Bryza ile Kuruçeşme Suada'da düzenlenen törenle evlendi.

Çiftin nikah şahitliğini yakın arkadaşları yaparken, Matt Bryza'nın annesi rahatsızlanınca geceden ayrılarak oteline döndü.


Saat 21.30'da kıyılan nikahta Zeyno Baran'ın şahitliğini yakın arkadaşları Serra Kretschmer ve Hakan Serhatoğlu yaparken, damat Matt Bryza'nın şahitliğini ise Mike Polacek ve diplomat arkadaşı Elmar Mammadyarov yaptı. Enerji Bakanı Hilmi Güler ve Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül de nikah törenine katıldı.


Damat Matt Bryza'nın annesi, rahatsızlanması üzerine eşiyle birlikte geceden ayrılarak otele döndü. Damat Bryza'nın annesinin ciddi bir rahatsızlığı olmadığı, uzun yolculuk sonucunda yorulduğu ifade edildi.
Nikahın kıyılmasıyla Suada'dan ayrılan Ermeni Patriği Mesrop Mutafyan ve Enerji Bakanı Hilmi Güler, düğünün çok güzel olduğunu söyledi. Bakan Güler, gelin ve damadın Bakü-Tiflis-Ceyhan projesinin üzerinde çalıştıkları sırada tanıştıklarını belirterek, "Türk gelenek ve göreneklerine göre çok güzel bir düğün oldu. Milli damadımız oldu" dedi.


Bu arada, çiftin nikah fotoğraflarının gazetecilere dağıtılması sırasında izdiham yaşandı. Fotoğrafların bulunduğu CD'leri bir an önce almak için birbiriyle yarışan basın mensupları arasında zaman zaman tartışmalar yaşandı.

iha
Yayın Tarihi : 24 Ağustos 2007 Cuma 03:15:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?