16
Mayıs
2024
Perşembe
GÜNCEL

Zonguldak'ta soba 2 can aldı

Zonguldak'ın Karaelmas Mahallesi'nde bir aileden 3 kişi, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendi. Olayda 2 kişi hayatını kaybederken bir kişi de yoğun bakımda tedavi görüyor.

Zonguldak Karaelmas Mahallesi İncirsuyu Sokak 67 Evler Kooperatifi'nde ikamet eden Eyüp Yazıcı, İbrahim Yazıcı ve Sebahat Yazıcı sobadan çıkan karbonmonoksit gazından zehirlendiler. Eyüp Yazıcı ve İstanbul'dan bayram ziyaretine gelen oğlu İbrahim Yazıcı hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Eyüp Yazıcı'nın torunu Ferdi Yazıcı, dedesinden haber alamayınca sabah evlerine gitti. Kapının açılmamasından şüphelenen Ferdi Yazıcı, kapıyı kazmayla kırarak içeri girdi. Akrabalarını yerde cansız yatarken gören Yazıcı, ambulansı aradı. Olay yerine geç gelen ambulans nedeniyle Ferdi Yazıcı öfkelenerek etrafa bağırmaya başladı. Olay yerine gelen ambulansa öfke kusan torun Yazıcı'yı polisler güçlükle engelledi. Zehirlenen şahısların 3 kişi olmasına rağmen olay yerine bir ambulans gelince diğer şahıslar evde kaldı.

İkinci bir ambulansın gelmemesi nedeniyle Eyüp Yazıcı komşularının yardımıyla bir araca bindirilerek hastaneye kaldırıldı. İkinci bir ambulans gelmemesine daha da sinirlenen torun Ferdi Yazıcı, "Ben de Rizeliyim. Başbakanın hemşehrisiyim. Görsün bunu başbakan" diye tepki gösterdi. İkinci ambulans olay yerine bir saate yakın sürede gelerek Sebahat Yazıcı hastaneye kaldırıldı.

Eyüp Yazıcı ve oğlu İbrahim Yazıcı, kaldırıldıkları Zonguldak Devlet Hastanesinde hayatlarını kaybetti. Sebahat Yazıcı ise Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Mahalle sakinleri geç gelen ambulansa ve yetkililere tepki gösterdi.

iha
Yayın Tarihi : 26 Aralık 2007 Çarşamba 12:31:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?