31
Mayıs
2024
Cuma
KÜLTÜR/SANAT

4 yeni film vizyonda

Başkentli sinemaseverler bu hafta, romantik komediden korkuya, maceradan yaşanmış hikayeye farklı türdeki dört yeni filmle tanışacak.

Üç boyutlu film izlemek isteyenler için 92 dakikalık seyir keyfi sunacak "Dünyanın Merkezine Yolculuk-Journey To The Center Of The Earth" vizyona girdi. Jules Verne'in aynı adlı ünlü romanını beyaz perdeye aktaran yönetmen Eric Bross'un filminde, başrolleri Brendan Fraser, Josh Hutcherson ve Anita Briem paylaşıyor.

Korku filmi çeken öğrencilerin gerçek zombilerle karşılaşmasını anlatan "Ölülerin Günlüğü-Diary Of The Dead" adlı film, seyirciyle buluştu. George Romero'un hem senaryosunu yazdığı hem yönettiği filmde, Joshua Close, Shawn Roberts ve Joe Dinicol performanslarını sergiliyor.

Haftanın romantik komedi filmi de "Mamma Mia". Senaryosunu Catherine Johnson'un yazdığı, Phyllida Lloyd'un da kamera arkasına geçtiği filmde, Pierce Brosnan, Meryl Streep ve Stellan Skarsgard başrollerde.

Suç, dram ve romantizmi birleştiren "Yalnız Kalpler-Lonely Hearts" vizyona girdi. Yönetmen Todd Robinson'un filminde James Gandolfini, Dan Byrd, John Travolta ve Salma Hayek'i kamera karşısına geçti.

1940'lı yıllardaki iki seri katil Raymond Fernandez ve Martha Beck'in hikayesini anlatan filme, daha önce sinemaya aktarılmış olan "The Honeymoon Killers" adlı film kaynaklık ediyor.

AA
Yayın Tarihi : 17 Temmuz 2008 Perşembe 10:31:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?