22
Mayıs
2024
Çarşamba
KÜLTÜR/SANAT

Açıkhavada yaz sineması keyfi

Samsun'da, İlkadım Belediyesi'nce düzenlenen Yaz Sinema Günleri etkinliği kapsamında Gençlik Parkı'nda gösterimi yapılan komedi filmi 'Maskeli Beşler Irak' filmi büyük ilgi gördü.

Yaklaşık 3 bin kişinin izlediği sinema gösterimi öncesi sahneye çıkan sanatçı Osman Öztekin, seslendirdiği hareketli parçalarla vatandaşları coşturdu. Konser arasında Gençlik Parkı'na gelen Başkan Erdoğan Tok'a vatandaşlar ve özellikle çocuklar büyük ilgi gösterdi. Çocukların sevgi gösterileri ve sloganları eşliğinde yerine oturan Başkan Tok, zaman zaman çocukların boynuna atlayıp sarılmasıyla zor anlar yaşadı.

Ekonomik nedenlerle sinemaya gidemeyen vatandaşlara her biri ayrı güzellikteki filmleri izlettirme imkanı oluşturmanın sevincini yaşadığını ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Samsun'a kaliteli filmler getirdiklerini belirterek, "Halkımızla beraber hem filmlerimizi izliyoruz hem de yaz akşamlarımızda nostalji dolu akşamlar anlar yaşıyoruz" dedi.

Samsun'da üçüncü kez yaşanan bu organizasyona halkın ilgisinin çok güzel olduğunu belirten Tok, "Bu organizasyonu yapmaya karar verirken, 'halkımızın ilgisi nasıl olur?' diye bir süre düşündük. Ancak şu an içinde bulunduğumuz atmosfer gösteriyor ki, Samsun'a bu organizasyon çok yakıştı'' diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 1 Ağustos 2007 Çarşamba 11:31:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?