20
Mayıs
2024
Pazertesi
KÜLTÜR/SANAT

Atatürk'ün renkli yaşamı

Forum Aydın, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü’nü muhteşem bir sergi ile ölümsüzleştiriyor. Fotoğraf Sanatçısı ve Koleksiyoner Ateş Akkor’un koleksiyonundaki fotoğraflardan oluşan “Yaşamın içinden Cumhuriyet ve Atatürk Fotoğraf Sergisi”, yakın dönem tarihimizin bir bölümüne tanıklık ediyor
Cumhuriyetin 85. yıldönümünü kutlayacağımız 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü’nü muhteşem bir sergi ile ölümsüzleştiren Forum Aydın, Fotoğraf Sanatçısı ve Koleksiyoner Ateş Akkor’un koleksiyonundan oluşan “Yaşamın İçinden Cumhuriyet ve Atatürk Fotoğraf Sergisi”ni alışveriş merkezine taşıyor. 

Atatürk’ün eski, yıpranmış fotoğraflarını bilgisayar ortamına aktarıp onaran ve renklendirip büyüten Fotoğraf Sanatçısı ve Koleksiyoner Ateş Akkor’un koleksiyonundan hazırlanan fotoğraf sergisi, devrimleri ve düşünceleriyle “Gazi”nin son 25 yılını gözler önüne seriyor. 

1913-1938 yıllarına ait fotoğrafların kronolojik olarak görülebildiği sergide 150 fotoğraf ziyaretçilerle buluşuyor. 

24 Ekim Cuma günü Forum Aydın’da ziyarete açılacak olan “Yaşamın içinden Cumhuriyet ve Atatürk” sergisinin 11 Kasım’a kadar açık kalacağı bildirildi.

iha
Yayın Tarihi : 22 Ekim 2008 Çarşamba 10:56:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?