29
Mayıs
2024
Çarşamba
KÜLTÜR/SANAT

Basketbol Fotoğrafları Yarışması

Türk Telekom Basketbol Fotoğrafları Yarışması sonuçlandı

Eğitim, spor, kültür-sanat, inovasyon ve çevre alanlarında sosyal sorumluluk projelerine imza atan Türk Telekom, spor bilincini ve sevgisini artırmaya yönelik çalışmalarına hızla devam ediyor.

Türk Telekom'un bu çerçevede Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) işbirliğiyle sporun coşkusunu ölümsüzleştiren foto muhabirlerinin emeklerinin değerlendirilmesi, ödüllendirilmesi ve eserlerin daha geniş kitlelere ulaştırılması amacıyla başlattığı 'Türk Telekom Foto Muhabirleri Basketbol Fotoğrafları Yarışması'
sonuçlandı. 'Türk Telekom Foto Muhabirleri Basketbol Fotoğrafları Yarışması'nda 2007-2008 sezonunda çekilmiş basketbol fotoğrafları yarıştı.

Yeni Şafak Gazetesi'nden Halil Özkan'ın, Türk Telekom-Fenerbahçe Ülker maçında Kris Lang'in Ömer Aşık'ın üzerinde smaca yükseldiği fotoğrafı yarışmada birincilik ödülünü aldı. Sabah Gazetesi'nden Selçuk Mumcu ikinci olurken, Anadolu Ajansı'ndan Hikmet Saatçi'nin çektiği fotoğraf ise üçüncülüğe layık görüldü. Zaman Gazetesi'nden Ali Ünal ise Türk Telekom Özel Ödülü'nü kazandı. Jüri Özel Ödülleri ise Zaman Gazetesi&nden Mesut Yıldırım ve Ali Ünal'ın çektiği fotoğraflara verildi.

Hacettepe Üniversitesi Rektörü ve T.M.O.K üyesi Prof. Dr. Uğur Erdener, Gazi.Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim üyesi Doç. Dr. İbrahim Demirel, TSYD Başkanı Esat Yılmaer, TSYD Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Ertanhan, TSYD Ankara Şube Başkanı Uğur Tenekecioğlu, Foto Muhabirleri Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Arif Akdoğan ve Türk Telekom Spor Yatırımları Proje Direktörü Ersin Eroğlu'dan oluşan jüri, Türkiye çapında 40 muhabirin 128 eserini değerlendirdi.

Yarışmada dereceye giren eserler ve yarışmaya katılan 40 foto muhabirinin birer eseri Türk Telekom tarafından yapılacak bir törenle tanıtılacak. Ayrıca, düzenlenecek bir sergiyle sporseverlerin beğenisine sunulacak. Eserler Türk Telekomspor Kulübü web sayfasında da yayınlanacak.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Temmuz 2008 Perşembe 11:59:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?