22
Mayıs
2024
Çarşamba
KÜLTÜR/SANAT

Baykal Kent kalp krizi geçirdi

TİYATRO sanatçısı Baykal Kent, Bolu’da kaldığı otelde rahatsızlanınca resepsiyonu arayarak yardım istedi. Kalp krizi geçiren Baykal Kent tedavi altına alındı. Hastanede gözyaşlarını tutamayan Baykal Kent, vefasızlıktan yakındı.

Bir arkadaşının kahvesinin açılışına katılmak üzere Bolu'ya gelen Baykal Kent, dün Köroğlu Otel’e yerleşti. Kent, akşam saatlerinde göğsünde hissettiği ağrı üzerine odasından resepsiyonu arayarak yardım istedi. Otel görevlileri, 112 Acil Servis'i aradı. Kalp krizi geçiren Baykal Kent, otelde yapılan ilk müdahalenin ardından Köroğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Hastanede yatan Kent ağlayarak, vefasızlıktan yakındı. Kimsenin iş vermediğini söyleyen Kent, şunları söyledi:

“Sanatımızı yapamıyoruz, sanatımızı icra edemiyoruz. Başka işler de bizi tatmin etmiyor. Ben bu mesleğe 47 yılımı verdim. Şu an çalışmıyorum. Kimse bana iş vermiyor. Çıraklar ustayı geçmezse, bu sanat ölmüştür. Dizilerde oynayanları da oyuncu olarak kabul etmiyorum. Hepsi zıpır. Gelip günlerini geçirip, altlarını arabalarını çekip gidiyorlar. Büyüklerinin yanına gelip bir nasihat isteyen bile yok. Bunların hepsi düşmeye mahkum.”




Hürriyet internet
Yayın Tarihi : 2 Nisan 2007 Pazartesi 14:11:57
Güncelleme :2 Nisan 2007 Pazartesi 16:45:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?