22
Mayıs
2024
Çarşamba
KÜLTÜR/SANAT

BBC İstanbul'a geliyor!

BBC, geleceğin yetenekli müzisyenlerini bulmak için sürdürdüğü global arayışta İstanbul'a geliyor. The Next Big Thing 2007'e isteyen herkes ücretsiz ve aracısız olarak katılabilecek.

BBC Dünya Servisi ve BBC Dünya Televizyonu, dünyanın dört bucağını karış karış tarayarak geleceği şekillendirecek yeni müzikleri, grupları ve sanatçıları bulmak için geleceğin müzik yeteneklerini arıyor.

17 Kasım Cumartesi günü İstanbul'a gelecek olan The Next Big Thing 2007, herhangibir şirketle bağlantısı olmayan grupları ve sanatçıları, Next Big Thing ekibiyle tanışmaya ve müzik örneklerini içeren bir CD ya da DVD getirmeye davet ediyor. 'The Next Big Thing 2007 ekibi, amaçlarının yarışmaya katılanları değerlendirmek ya da dinlemek değil, tanışmak ve orada bulunacak müzisyenlerden bazılarıyla BBC programları için mülakatlar yapmak olacağını açıkladı.

BBC Dünya Servisi'nin Aralık ayındaki 75'inci kuruluş yıldönümünü kutlamak amacıyla Londra'da düzenlenecek konserde müzik dünyasının bazı efsanenevi isimleriyle birlikte sahne alacak.

The Next Big Thing 2007, Türkiye ve NTV işbirliğiyle gerçekleştirilen etkinlik, Bilgi Üniversitesi Santralistanbul Kampüsü, E-3 Binası, Eski Silahtarağa Elektrik Santralı, Kazım Karabekir Caddesi No:1, 34060 Eyüp, İstanbul adresinde, 10:00-18.00 saatleri arasında gerçekleşecek. Müzisyenlerin 'bbcworldservice.com/nextbigthing2007’ adresinden de yarışmaya katılabilecekleri belirtildi.

aa
Yayın Tarihi : 3 Kasım 2007 Cumartesi 13:29:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?