15
Mayıs
2024
Çarşamba
KÜLTÜR/SANAT

Bu hafta vizyona giren filmler

Ölüm Fısıltısı (Whisper)

10 yaşındaki David, zengin bir İngiliz ailenin tek çocuğudur. Ailesinden para koparabilmek için kendisini kaçıran Max Harper ve ortağının hedefi olan David, klasik bir kurban olma niyetinde değildir.

Max ve ortağı için fidye amaçlı klasik bir kaçırma olayından farkı olmayan bu durum, David in sahip olduğu bir takım üstün güçler nedeni ile bir anda kabusa dönüşüverir. Artık iki ortak için de olanların hiç yaşanmamış olmasını dilemekten başka yapılacak bir şey kalmamıştır.

Stewart Hendler imzalı hisper ın kadrosunda, bütün dünyada büyük bir izleyici kitlesi ile takip edilen dizi Lost un başrol oyuncularından Josh Holloway yer alıyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

Son derece sevimli ama bir o kadar da uyanık bir kız olan Irène, büyük bir otelde garson olarak çalışan Jean ın, bir yanlış anlama sonucu milyarder olduğunu sanar. Fakat utangaç ve kendi halinde bir insan olan Jean ın, Irène nin kendisini sandığı kişi ile yakından uzaktan ilgisi yoktur.

Zaten Irène de, Jean ın garson olduğunu öğrenir öğrenmez, ondan kaçar.

Fakat artık Jean ın Irène yi bırakmaya niyeti yoktur; aşık olmuştur.

Peşinden onu takip ederek Fransa sahillerine kadar gider. Artık beş parasızdır ama Irène yi kaybetmemeye de son derece kararlıdır. Bunun için tıpkı Irène nin istediği ve yaşadığı gibi yaşamaya başlar. Jean, hiç alışık olmadığı bu yeni dünyaya Irène nin tavsiyeleri ile adım attıkça ikili her geçen gün birbirlerine daha da yakınlaşacaktır.
Amelie ile sinema tarihinde unutulmaz bir karakter yaratan Audrey Tautou, yine sevimli bir komediyle karşımıza geliyor.

 

Fragman

 

 

 

 

Nicholas Angel, Londra polis teşkilatının gelmiş geçmiş en başarılı polislerinden biridir. Diğer polislerden %400 oranında daha fazla tutuklama yapması ile kırmış olduğu rekor ve üstün çalışma temposu ile en dikkat çekici polistir.

Fakat bu durum, bazı sakıncalara da yol açmaktadır. Nicholas ın bu başarısı, diğer polis memurlarının morallerini ve motivasyonlarını kötü yönden etkilemektedir. Böylece üstleri, Nicholas ı yeteneklerinin çok dikkat çekmeyeceği bir yere göndermeye karar verirler. İnsanların, neredeyse suç işlemenin ne demek olduğunu bile bilmedikleri, son derece sakin bir Sandford kasabasına gönderilir.

İyi niyetli ama bir o kadar da sersem bir polis memuru olan Danny ile de ortak olmak zorunda kalan Nicholas için bu sakin yaşama alışmak son derece zordur. Fakat hiç beklenmedik bir anda patlak veren olaylar, Sandford un aslında sanıldığı kadar sakin ve suçtan uzak bir yer olmadığının kanıtı mıdır acaba? Nicholas ın beklediği hareket yeniden ayağına gelmiş gibidir.

fragman

 

 

Rage virüsünün Britanya adalarına yayılmasından altı ay sonra, Amerika ordusu düzeni yeniden sağlamış ve karantina altındaki bölgelere insanları tekrar yerleştirmeye başlamıştır. Ülke tekrar inşa edilirken, yurtlarına geri dönen bir mülteci aile tekrar bir araya gelmenin sevinci içindedir. Fakat içlerinden birisi korkunç bir sır saklamaktadır: içlerinden birisi Rage virüsü taşıyıcısıdır.

 

Fragman

 

Ajanslar
Yayın Tarihi : 14 Temmuz 2007 Cumartesi 07:37:01
Güncelleme :14 Temmuz 2007 Cumartesi 08:13:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?