19
Mayıs
2024
Pazar
KÜLTÜR/SANAT

Çağdaş bir kültür sanat haritası

Akbank Sanat, yeni bir projeye imza attı. Akbank Çağdaş Sanat Haritası'nda İstanbul'un tüm galerileri ve sanat merkezleri ve sergi takvimleri yer alıyor. Haritanın ilk sayısı 11. Uluslararası İstanbul Bienali paralelinde hazırlanmış. İstanbul'da Kartal'dan Maslak'a kadar çağdaş sanat sergilemeleri yapan toplam 80 mekânın bilgisi yer alıyor.

İstanbul'daki çağdaş sanat kurumları, müzeler ve galerilerin tek adreste bir arada olması hem İstanbul'da yaşayan hem de başka kentlerden ve ülkelerden gelenler için büyük kolaylık. Aksanat Genel Müdürü Derya Bigalı Akbank Çağdaş Sanat Haritası'nın sürekli güncellenerek şehrin müze, galeri, otel ve kitabevleri başta olmak üzere 500'den fazla noktasında ücretsiz olarak dağıtılacağını söylüyor.

Çantaya ya da cebe sığacak boyutta hazırlanan bu rehber harita sayesinde artık kimseye nerede ne var ya da nasıl gidilir soruları sormaya gerek kalmayacak gibi görünüyor. Ayrıca bu çalışma www.akbanksanatharitasi.com adresinden de indiriliyormuş.
Akbank Sanat, yeni bir projeye imza attı. Akbank Çağdaş Sanat Haritası'nda İstanbul'un tüm galerileri ve sanat merkezleri ve sergi takvimleri yer alıy...
( KB)
 

Müge Akgün - Referans
Yayın Tarihi : 19 Eylül 2009 Cumartesi 17:53:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?