16
Mayıs
2024
Perşembe
KÜLTÜR/SANAT

Harbiye'de Dino Merlin konseri

Balkanlar'ın ünlü sesi Dino Merlin, İstanbul Büyük Şehir Belediyesi tarafından organize edilen bir konser için İstanbul'a geldi. 

Dino Merlin, Amerika'da verdiği konserin ardından Türk Hava Yolları'na ait uçakla Saraybosna'dan İstanbul'a geldi. Merlin, Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde konser organizasyonundan sorumlu yetkililer tarafından karşılandı. Havalimanında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Merlin, Türkiye'yi çok sevdiğini ifade ederek, "Onlarca kez Türkiye'ye geldim. Buraya geldiğim zaman yabancılık hissetmiyorum. Kendimi çok iyi hissediyordum. Buraya gelince, ağabeyimin yanına gelmiş gibi, yakınlık hissediyorum" dedi. 

Bir gazetecinin, "Farklı kimliklere sahip hayranlarınız var. Ne düşünüyorsunuz?" sorusuna cevap veren Merlin, "Müzik evrensel bir dildir. Siz onu anlayın veya anlamayın, insanlar arasında organik bir bağ oluşturuyor. Benim son konserimde, Türkler vardı, Almanlar vardı, Hırvatlar vardı. Dolayısıyla müzik insanlar arasında bir bağ oluşturuyor" dedi. Türkiye'de Mustafa Sandal'ı tanıdığını belirten Merlin, Sezen Aksu'yu da çok tanımak istediğini söyledi. 

Merlin'in, Pazar günü Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu'nda ücretsiz halk konseri vereceği öğrenildi.

iha
Yayın Tarihi : 31 Mayıs 2007 Perşembe 12:21:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?