31
Mayıs
2024
Cuma
KÜLTÜR/SANAT

Indiana Jones uyarısı

George Lucas'tan "Indiana Jones" uyarısı

Ünlü yönetmen, yapımcı ve senarist George Lucas, yakında vizyona girecek yeni filmi ''Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull'' adlı filmini heyecanla bekleyen izleyiciler için ''bu yalnızca bir film'' yorumunda bulundu.

"Indiana Jones" serisinin 4'üncü filminin senaristlerinden biri olan George Lucas, yapımcılığını da üstlendiği film için "Heyecanla beklenen bir film yaptığınızda, seyircilerin beklentisi çok büyük oluyor. Halbuki bu da diğer filmler gibi yalnızca bir film" dedi.

Lucas, "Yıldız Savaşları" serisinin özellikle "Phantom Menace" filminde seyircilerin çok büyük beklentiler ve düşlerle filme geldiklerini, ancak yüksek beklenti içinde olan seyircilerin beklediklerini bulamamaktan yakınmalarının kendisine ders olduğunu söyledi.

Uzmanlar, 125 milyon dolara malolan filmin, en az iki katı hasılat getireceği görüşünde birleşirken, Lucas, filmi para için değil eğlenmek için yaptıklarını bildirdi.

Ünlü yönetmen Steven Spielberg'in yönettiği ve Harrison Ford'un başrolünde oynadığı film, mayıs ayı ayında gösterime girecek.

ajanslar
Yayın Tarihi : 26 Mart 2008 Çarşamba 12:50:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?