18
Mayıs
2024
Cumartesi
KÜLTÜR/SANAT

İvedik müzikleri filmle birlikte...

Uzun zamandır heyecanla beklenen Recep İvedik filminin 2. serisi Recep İvedik 2, hayranlarının karşısına hem filmi, hem de orijinal film müzikleriyle birlikte çıkıyor!

 

Şahan Gökbakar’ın yarattığı halk kahramanı Recep İvedik karakterinin yeni maceralarını süsleyen film müzikleri bir albümde toplandı. Avrupa Müzik tarafından piyasaya sürülen ve Müzik Direktörlüğü ile yapımcılığını Oğuz Kaplangı’nın üstlendiği albümde, filmde kullanılan bütün eserler yer alıyor. Piyasaya çıkmadan tam 20.000 adet sipariş alan albümde “I Can’t Let Go” ve “My Last Love” gibi yabancı parçalar, “Cheezy Cha Cha”, “Theory”, “The Social Girl”, “Asian”, “Planet Zebulan-The Skeptics” adlı şarkılar da sadece müzikleriyle yer alıyor.

Bağlamada Çetin Akdeniz, Darbuka, Tef, Bendir ve Parmak Zili’nde Hamdi Akatay, Ud’da Hüseyin Bitmez, gitarda Selçuk Sami Cingi, Keman’da Özcan Şenyaylar gibi müzisyenlerin de albümde imzası bulunuyor. Ayrıca Çiğdem Alkang Kaplangı’da “Majestic Bear” adlı şarkının söz ve müziği ile ön plana çıkıyor.

Recep İvedik 2 filminin fragmanının yanı sıra; kamera arkası görüntüleri ve eğlenceli diyalogların da bulunduğu Recep İvedik 2 Orijinal film müzikleri CD’si, filmin vizyona girdiği sinema salonlarında %50 indirimli olarak satışa sunulacak.

Kenthaber
Yayın Tarihi : 11 Şubat 2009 Çarşamba 13:10:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?