20
Mayıs
2024
Pazertesi
KÜLTÜR/SANAT

Kepez'den sanata destek

Kepez Belediyesi’nin destek verdiği Uğur Soydan’ın 800 eserden oluşan “Doğal Tasarım Ürünleri” sergisi belediye hizmet binasında açıldı.

Kepez Belediyesi hizmet binası, Uğur Soydan’ın sıra dışı Doğal Tasarım Ürünleri sergisine ev sahipliği yaptı. Bitki, bitki tohumlarından ve kullanılmayan eşyalardan yaptığı sıra dışı eserlerle tanınan Uğur Soydan’ın 800 eseri, Kepez Belediye hizmet binasında sergilenmeye başlandı.

Kepez Belediye Başkan Vekili Hasan Demir, Kepez Belediye Başkan Yardımcıları Mesut Kocagöz, Recep Mavi, Trafikten Sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı Ramazan Etli ve çok sayıda davetlinin katılımıyla serginin açılışı gerçekleştirildi. Açılışta bir konuşma yapan Başkan Vekili Demir, alt ve üst yapıda gerçekleştirdikleri rekor yatırımın yanı sıra, kültür ve sanat etkinlerinde hizmet ürettiklerini söyledi.

4 yılda Kepez’in kültür ve sanatta da hak ettiğini aldığını belirten Demir, “Her zaman sanatın ve sanatçının yanındayız. Bugün de, sıra dışı bir sergiye ev sahipliği yapmanın sevincini yaşıyoruz. Bundan sonra da sanata ve sanatçıya destek vermeye devam edeceğiz. Bu güzel eserlerini, belediye hizmet binasında sergilediği için Sayın Uğur Soydan’a teşekkür ederim” dedi.

Uğur Soydan da, sanata ve sanatçıya verdiği destekten dolayı Kepez Belediyesi’ne teşekkür etti. Konuşmaların ardından katılımcılar tarafından serginin açılışı yapıldı. Sanatçı Soydan, sergideki eserleriyle ilgili davetlileri bilgilendirdi. Sergide, bitki ve bitki tohumları ile kullanılmayan eşyalardan yapılan 800 eser, 5 gün boyunca sergilenecek. Sergi de, yağlı boya resimleri, ebru, doğal tasarım ürünleri, fantezi eserleri ile hayal gücüne dayalı eserler yer alıyor.

 

iha
Yayın Tarihi : 5 Şubat 2008 Salı 15:33:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?