29
Mayıs
2024
Çarşamba
KÜLTÜR/SANAT

Kurtuluş Türkgüven'e destek

Kanser tedavisi gören ünlü şarkıcı Kurtuluş, kendisi için düzenlenen gecede moral buldu.

1 ileri Söz ve müziği Sezen Aksu'ya ait olan "Keskin Bıçak" şarkısıyla ünlenen Kurtuluş Türkgüven (52), aniden rahatsızlanmış ve bir süredir hastanede kanser tedavisi görmeye başlamıştı.

Ünlü sanatçılar, amansız hastalıkla mücadele eden Kurtuluş'a moral vermek amacıyla düzenlenen gecede buluştu. Sahne aldığı eğlence merkezinin sahibi Levent Özveren tarafından organize edilen ve Seyhan Oteli'nde düzenlenen geceye; Yavuz Bingöl, Ferdi Tayfur, Selami Şahin, Metin Özülkü, Berdan Mardini, Murat Kekilli, Feridun Düzağaç, Ege, Yaşar, Vahdet Vural, ünlü sinema ve dizi oyuncusu Menderes Samancılar ile birlikte söz yazarı ve şair Ahmet Selçuk İlkan gibi çok sayıda sanatçı dostu katıldı. Bu arada etkinliği Adana Valisi İlhan Atış ve Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak, eşleriyle birlikte katılarak izledi. İlk olarak sahne alan Yavuz Bingöl, sanatçıya acil şifalar diledi. Yavuz Bingöl, daha sonra Kurtuluş için türkülerini seslendirdi.

Alkışlar eşliğinde salona giren Kurtuluş, davetlileri selamlayarak uzun aradan sonra yeniden sahneye çıktı. Kurtuluş, sanatçı dostlarıyla birlikte "İstanbul Sokakları" adlı şarkısını seslendirdi. Bu sırada Vahdet Vural gözyaşlarını tutamayarak, Kurtuluş'a sarıldı. Sanatçının söylediği şarkıya, hayranları da eşlik etti.

iha
Yayın Tarihi : 20 Mart 2008 Perşembe 13:02:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?