18
Mayıs
2024
Cumartesi
KÜLTÜR/SANAT

Livaneli'den ünlü yıldıza teklif

THY'nin reklam filmi için İstanbul'a gelen Kevin Costner, dün Atatürk'ün sözünü taşıyan şapkasıyla bugün de Atatürk rolüyle gündeme geldi. Çekimler sırasında Havalimanına gelen Livaneli, ünlü aktöre Atatürk rolü teklifinde bulundu.

Kevin Costner'in reklam çekimlerinin en ilginç anı Zülfü Livaneli'nin gelişi oldu. Costner’ın kendi kitabını okuduğunu ve ünlü aktörle sohbet etmek için geldiğini söyleyen Livaneli’nin bir film projesi için görüştüğü belirtildi. Livaneli’nin Kevin Costner’ın başrolünü oynayacağı Atatürk rolü için bir teklif yaptığı kaydedilirken Livaneli’yle birlikte Organizatör Ahmet San’ın bulunması dikkati çekti.

THY’nin Jet Airways’den kiraladığı Boeing 777-300ER tipi yolcu uçaklarında sunulan “first class" hizmetin tanıtımı amaçlı çekilecek reklam filmi için anlaştığı ünlü aktör Kevin Costner'a Atatürk sürprizi gelir gelmez kolları sıvadı.

Bugün başlanan reklam filmi çekimlerinden ilk görüntülerde ortaya çıktı.Kevin Costner reklam filminde fotoğraf çektiren bir ailenin kadrajına giriyor. Ünlü sanatçı için Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali 205 numaralı kapısının olduğu bölüm tamamen çekim için ayrıldı.Kalın siyah perdelerle kapatılan çekim alanını dahil Costner’ın korumaları yanında yer aldı hatta setteki eşyalara takılmaması için korumalar pür dikkatti. Ünlü sanatçıyı karşısında gören havalimanı çalışanları ve yolcular fotoğraf çektirmek için de birbiriyle yarıştı.Costner,hiç kimseyi kırmayarak hepsiyle fotoğraf çektirirken kendini görüntüleyen gazetecilerle şakalaştı.Costner sempatik hareketleriyle ve samimi tavrıyla kaprissiz olduğunu gösterdi.

DHA
Yayın Tarihi : 13 Ocak 2009 Salı 17:39:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?