16
Mayıs
2024
Perşembe
KÜLTÜR/SANAT

Ninja Kaplumbağalar geri dönüyor

Bir dönem tüm dünyayı kasıp kavuran Ninja Kaplumbağalar, 14 yıl aradan sonra geri dönüyor. Yılın iddialı prodüksiyonlarından olan ''Ninja Kaplumbağalar-Teenage Mutant Ninja Turtles'', 23 Martta dördüncü macerasıyla izleyiciyi selamlayacak.

1980'lerin sonundan başlayarak yıllar boyunca tüm dünyayı olduğu gibi Türkiye'yi de kasıp kavuran dört sevimli kaplumbağa geri dönüyor.

Bir neslin sevgilisi haline gelen ve bugüne kadar pekçok çizgi romana, bilgisayar oyununa ve 3 sinema filmine konu olan kaplumbağalar, ilk kez animasyon filmleriyle izleyiciyi selamlayacak. Daha önce, Ninja kostümü giymiş dört oyuncunun canlandırdığı sevimli dörtlünün animasyon macerası, yılın en iddialı yapımları arasında gösteriliyor.

Zengin karakterleriyle dikkati çeken filmde kaplumbağaların arkadaşı April'ı ''Vampir Avcısı Buffy'', ''Scooby Doo'' ve ''Garez'' adlı yapımlarla tanınan ünlü aktris Sarah Michelle Gellar, Ninja Kaplumbağaların belalısı endüstri devi Max Winters'ı ise ''X-Men'' serisiyle tanınan Patrick Stewart seslendirecek.

Yapımda, ayrıca, ''Kahraman-Hero'' ve ''Bir Geyşanın Anıları'' filmlerinin yıldızı Ziyi Zhang kötü kalpli Karai'yi seslendirirken, usta Splinter'ı seslendiren Japon aktör Mako ise kadroya dahil olduğunun açıklanmasının ardından hayatını kaybederek film ekibini üzüntüye boğdu.
mynet
Yayın Tarihi : 24 Ocak 2007 Çarşamba 17:18:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?