20
Mayıs
2024
Pazertesi
KÜLTÜR/SANAT

Otoritelerden tam not!

Almanya Düsseldorf'da mayıs ayında düzenlenecek 56. Eurovision şarkı yarışmasında Yüksek Sadakat ülkemizi, 'Live it up (Hayatını Yaşa)' şarkısı ile temsil edecek.

Dün akşam TRT ekranlarında canlı yayında açıklanan Live It Up (Hayatını Yaşa), Eurovision için 3 şarkı arasından şeçildi.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan grup üyeleri ve TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin; "Uzun bir sürecin ardından şimdi tatlı bir heyecan var. Parçalarına, kendilerine ve parçanın diline müdahale etmedik. Grubu özgür bıraktık. Grup başarılı olursa seneye yeniden arkadaşlarımızı gönderebiliriz" dedi. Grup üyeleri de yaptıkları açıklamada güçlü bir şarkı seçtiklerini ve yarışmada öne çıkarsa ipi göğüsleyeceğini söylediler.

MÜZİK OTORİTELERİNDEN TAM NOT

Eurovision şarkısını dinleyen müzik otoriteleri de şarkıyı beğendi. Garo Mafyan, "Parça çok güzel. Alt yapısını çok beğendim. Bence bu şarkıyla ilk 3'te yer alırlar" derken Metin Özülkü de "Alt yapısı çok başarılı bir şarkı. Bence ilk 3'e girebilecek bir şarkı olmuş" dedi. Bülent Özveren de şarkının finale çıkacağından emin olduğunu söyledi.

..
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2011 Cumartesi 13:42:42
Güncelleme :26 Şubat 2011 Cumartesi 13:45:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?