22
Mayıs
2024
Çarşamba
KÜLTÜR/SANAT

Samsun'da Kıraç fırtınası

Samsun'da, Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nin (OMÜ) düzenlediği 6. Bahar Şenliği'nin finalini yapan Kıraç, çoğunluğu gençlerden oluşan 10 bin kişilik kuyruk oluşturdu. Kuyruğa geç giren ve bilet bulamayan yaklaşık 2 bin kişi dışarıda kalarak Kıraç'ın sesiyle yetindi.

Batı kökenli Rock Müziği ile Türk Halk Müziği'nin renklerini 15 yıldır ustalıkla birleştiren Kıraç, OMÜ yerleşkesindeki Tahsin Tuncalı Gençlik Merkezi'ni seslendirdiği parçalarla adeta inletti. Bulutlu havada sesini rüzgarın sesiyle yarıştırırken, "Sesimizi rüzgarın bastırmasına izin vermeyeceğiz" diyen Kıraç, hayranlarının bütün parçalarına eşlik etmesi karşısında sevindi.

Zerda ve Bir İstanbul Masalı dizi filmlerinin jenerik ve müziğini yapan, çıkardığı albümlerle oluşturduğu çekirdek dinleyici kitlesini 10 binlere taşıyan Kıraç, Samsun'da adeta şov yaptı. Sahnede "Ayşe", "Bir gün beni özlersen eğer", "Bir tanem", "Bu akşam sarhoşum", "Endamın yeter", "Eğer istersen" gibi şarkılarına 8 bin kişinin sesi ve alkışıyla eşlik ettiği 35 yaşındaki Kıraç, Samsun'un enerjisine hayran kaldığını belirtti.

Kıraç, 2 saat boyunca hayranlarını coştururken, 5 YTL'lik konser biletlerinden almak için kuyruğa girmekte geciken ve dışarıda kalan yaklaşık 2 bin hayranına da sesini duyurdu. Kıraç hayranları, "Kıraç'ı çok seviyoruz. Konserine geldik fakat geç kaldık. Hem bilet bulamadık hem de içerisi tıklım tıklım. Ayakta duracak yer yok. Biz de dışarıdan sesiyle yetiniyoruz. Böyle de güzel" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 9 Haziran 2007 Cumartesi 10:20:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?