22
Mayıs
2024
Çarşamba
KÜLTÜR/SANAT

Sinema dünyasında Oscar heyecanı

Oscar ödüllerinin 79. kez sahibini bulacağı büyük gecede kırmızı halı, ünlülerle doldu. Amerikan Film Akademisi üyelerinin seçimi ile dağıtılacak ödülleri kimlerin alacağı heyecanından önce, ünlülerin ne giydikleri merak konusu. 

Amerikan Film Akademisi tarafından düzenlenen Oscar Ödülleri, yaklaşık 1 saat sonra sahiplerini bulacak. Organizasyonun düzenlendiği Kodak Tiyatrosu önünde serili bulunan ünlü kırmızı halı, kendisinden daha ünlü olan konukları ağırlıyor. Davetliler, son derece gösterişli kıyafetleri ile arz-ı endam ederken, meraklı gözlerin de ilgi odağı oluyor. Ünlülerin ne giydikleri ve ne taktıkları yalnızca kırmızı halının çevresini dolduran sinemaseverler tarafından değil, üzerlerine çevrilen yüzlerce kameranın objektiflerince de yakından takip ediliyor. Şu an itibariyle dünya genelinde 40 milyona yakın insanın, sinema dünyasının en gösterişli şovu olarak bilinen Oscar Ödül Töreni'ni izlediği tahmin ediliyor. 

Bu arada ana sunuculuğunu komedi oyuncusu Ellen Degeneres'in üstleneceği gecede, ödüllerin takdimini de birbirinden ünlü yıldızlar gerçekleştirecek. Geceye katılacakları daha önceden duyurulan George Clooney, Nicole Kidman, Daniel Craig, Reese Witherspoon, Daniel Craig, Cameron Diaz, Eva Green, Will Ferrell ve Hugh Jackman, Ben Affleck, Cate Blanchett, Abigail Breslin, Steve Carell, Tom Cruise, Penelope Cruz, Kirsten Dunst, Tom Hanks, Kate Winslet, Rachel Weisz ile Will Smith-Jada Pinkett Smith çiftinin oyuncu oğlu Jaden Christopher Syre Smith gibi ünlüler yavaş yavaş kırmızı halı üzerindeki yerlerini alıyor.
iha
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2007 Pazartesi 01:49:26
Güncelleme :26 Şubat 2007 Pazartesi 02:55:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?