16
Mayıs
2024
Perşembe
KÜLTÜR/SANAT

Still Life/Nature Morte

Ünlü fotoğraf sanatçısı Sıtkı Kösemen'in yeni sergisi "Still Life/Nature Morte" 08 Kasım- 15 Aralık tarihleri arasında Lucca’da görülebilir.

Doğa ve portre fotoğrafları ile öne çıkan ünlü fotoğraf sanatçısı Sıtkı Kösemen' in 08 Kasım- 15 Aralık arası Bebek Lucca' da görülecek sergisinin adı "Still Life/Nature Morte"... Küresel ısınma ile yok olmaya yüz tutan doğayı karelerine yansıtan Kösemen, bu sergisinde natür mort bir çalışma ile fotğraf severlerin karşısına çıkıyor...

Sıtkı Kösemen hakkında;
Daha önce yaptığı sergilerle de adından söz ettiren Kösemen, çıkartttığı fotoğraf kitapları ile de tanınıyor. "Bodrum" , "Portreler" , "İlkbahar" gibi sergilerde doğa ve portre fotoğrafları ile öne çıkan ünlü fotoğraf ustası, yurtdışında da sergilerine devam ediyor.

Lucca Hakkında;
En iyi cafe- brasserie ve en iyi bar ödüllerine sahip olan Bebek Lucca yaz- kış, günün her saatine hitap eden, sabahlari gazete okuyup espresso veya hot chocolate içebileceğiniz, günlük taze patisserieler ve özel çay ve kahve listesinden yararlanabileceğiniz, isten ara verip öğlen çok şık bir yemek yiyebileceğiniz, aksam yemek yiyip, değişik kokteyller ve şaraplar içebileceğiniz, barda cene calabileceginiz asil hedefi insanlara iyi vakit ve kalite sunmak olan şık bir Cafe-Bistrodur. Menu ve konsept, Luccanın sahibi ve isletmecisi Cem Mirap'ın New Yorkta yaşadığı yıllarda etkileşimleri ve Turkiye ye dönmeden önce yaptığı Dünya turu sırasında aldığı notlarla ve mobilyalarla bir araya geldi. Bebek'in 50li yıllarda en şık lokali ve daha sonra banka olan bu eski mekanın restore edilmesiyle anlamı latince de Işık olan ve sans ( Luck ) kelimesinden türemiş LUCCA doğdu.

Lucca: Cevdet Paşa cad. No: 51/ B Bebek İstanbul
Tel: 212 2571255
www.luccastyle.com

kenthaber
Yayın Tarihi : 14 Kasım 2007 Çarşamba 11:57:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?