18
Mayıs
2024
Cumartesi
KÜLTÜR/SANAT

Titanic’in kötü adamı ‘Kurtlar Vadisi’nde

‘Cleopatra’, ‘Phantom’ (Kızıl Maske) ve ‘Titanic’ filmlerinin başrol oyuncusu, Hollywood’un genç starlarından Billy Zane, ‘Kurtlar Vadisi - Irak’ filmi için Türkiye’de.

Billy Zane, Necati Şaşmaz, Raci Şaşmaz, Bahadır Özdener ile menejerler Mehmet Çelebi, Hüma Alpaytaç Gruaz ve Bjorn Rebney, Swissotel’de basınla biraraya geldi.

“Back To The Future” filmindeki rolü ile beyazperdede ilk önemli performansını sergileyerek, sinemaseverlerin beğenisini kazanan Billy Zane, daha sonra “Dead Calm” filminde Nicole Kidman ve Sam Neill ile başrolü paylaştı.

HASILAT REKORTMENİ ‘TITANIC’İN BAŞROL OYUNCULARINDAN
Başta ABD olmak üzere tüm dünyada gösterilen “Cleopatra” filmindeki “Marc Anthony” performansıyla Hollywood starları arasına katıldı. Hemen akabinde Türkiye’de Kızıl Maske olarak bilinen “Phantom” filminde başrolü üstlenirken, dünyanın en büyük gişe hasılatlı filmlerinden 14 dalda Oscar’a aday olan, 11 dalda Oscar ödülü kazanan “Titanic” filminde başrolü Leonardo DiCaprio ve Kate Winslet’le paylaştı.

Ünlü oyuncu Billy Zane’nin başarılı kariyeri arasında romantik komedi “Only You” ve Gary Oldman’la oynadığı “Dead Fish” isimli filmler bulunuyor.

Gaziantep’te 3 Ekim’de çekimlerine başlanan “Kurtlar Vadisi-Irak” filminde Necati Şaşmaz ile başrolü paylaşan Billy Zane, filmde Sam William Marshal karakterini canlandıracak.

Billy Zane, İstanbul’da 1 gün kaldıktan sonra, çekimlere katılmak üzere Antep’e hareket edecek.

‘Kurtlar Vadisi’ dizisinden sinema filmine Gürkan Uygun (Memati), Kenan Çoban (Abdülhey) ve Erhan Ufak (Güllü Erhan) oyuncu olarak taşınırken, filmin kadın başrol oyunculuğunu ise Bergüzar Korel üstleniyor.
 ( NTV-MSNBC )

Yayın Tarihi : 12 Ekim 2005 Çarşamba 16:40:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?