19
Mayıs
2024
Pazar
MAGAZİN

"Bana oyun oynadılar"

Deniz Seki, "Pişman Değilim" isimli dizinin yapımcısı Faruk Turgut'un "Deniz Hanım'ın 3.5 aydır süren kaprisleri herkesi bıktırdı. 38 bedenim diyip, 42 bedene sığamayınca moda etidörümüzle tartıştı. Kuaförü beğenmedi, makyöze sataştı" açıklamasına yanıt verdi.

Deniz Seki'nin, Kadir İnanır ile birlikte başrol oynayacağı "Pişman Değilim" dizisiyle ilgili tartışmalar sürüyor. Yapımcının Deniz Seki'nin yerine Eyşan Özhim'i getirmeyi istemesiyle başlayan, ünlü şarkıcının Aydın Kurban aracılığı ile Gold Film'e, dizi çekimlerine çağrılmaması halinde iptal edilen konser ücretlerini istedikleri yolunda bir ihbarname göndermesiyle başlayan tartışma, Faruk Turgut'un açıklamasıyla doruğa tırmandı. Seki, "Deniz Hanım kendini Madonna zannediyor, kaprisleri herkesi bıktırdı" diyen dizi filmin yapımcısı Faruk Turgut'a yanıt verdi:

Bu dizide başrol oynamam ile ilgili olarak teklif bizzat Gold Film’in sahibi Faruk Turgut tarafından yapıldı. Kendisi önce avukatım Aydın Kurban'ı aramış ve teklifi iletti ve benimle bir görüşme ve toplantı sağlamasını rica etmiş. Bunun üzerine Faruk Turgut’la Kadir İnanır'ın da katıldığı bir toplantı yaptık. Uzun süren bu toplantı sonucunda karşılıklı anlaştık. Sonraki ilk toplantımızda sözü ve bestesi bana ait olan 'Pişman Değilim' isimli şarkıyı Turgut çok beğendi, bu şarkımı dizinin müziği yapmak istedi, diziye de şarkının ismini verdi. Sözleşmenin imzalanmasından sonra biz, dizi ekibi ile senaryo ve diğer çalışmalar için görüşmelere ve çalışmalara başladık. Gold Film dizinin kadın başrol oyuncusunun Deniz Seki olduğunu, dizinin adının Pişman Değilim olduğunu basına duyurdu. Ben Gold Film’den dizinin çekimlerinin başlamasını beklerken birden basında benim yerime dizide Eyşan Özhim’in oynatılacağı haberleri çıktı. Bunun üzerine ben Faruk Turgut’u aradım, toplantı yaptık. Bu toplantıda bana söylentilerin doğru olmadığını, Eyşan Özhim’i tanımadığını, diziyi benimle çekeceğini söyledi. Ben Gold Film'le çekim günlerinin plan ve programını yapmak için beklerken birden Faruk Turgut’un haksız ve gerçekdışı şekilde hakkımdaki iddiaları ile ve ihtarlarıyla karşılaştım. Hakkımda söylenenlerin hiçbiri doğru değildir. Ben belirlenen hiçbir çekime katılmamazlık etmedim. Aksine beni devre dışı bırakmak için oyunlara yöneldiler. Amaçlarının beni diziden çıkarıp yerime Eyşan Özhim’i oynatmak olduğu zaten ortaya çıktı. Ben yasal işlemleri başlattım. Bundan sonrasına mahkeme karar verecektir.
Hürriyet
Yayın Tarihi : 10 Eylül 2006 Pazar 06:31:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?