25
Mayıs
2024
Cumartesi
MAGAZİN

"Dördünüz kaliteli mi oldunuz?"

Kalite saatte değil kalpte

Seda Sayan, “Ben Aysun Kayacı’nın babasını filmde oynadığı için konuk aldım. Babası onun hakkında hiç kötü bir şey söylemedi” diye konuştu.

Aysun Kayacı’nın sabah programlarını aşağılayıp başka bir sabah programını arayıp içini dökmesine anlam veremediğini söyleyen Seda Sayan, “Dördünüz 21.30’da program yapıyorsunuz da, kaliteli mi oldunuz” dedi

SEDA Sayan, bir hafta aradan sonra önceki gün babası Selahattin Kayacı’yı yeniden programına çıkartmasını engelleyen ve “İğrenç sabah programları” benzetmesini kullanan Aysun Kayacı’ya ateş püskürdü. Dün programında Kayacı’ya tepki gösteren Sayan, Müjde Ar, Çiğdem Anad ve Pınar Kür’le birlikte sunduğu “Haydi Gel Bizimle Ol” isimli programa atıfta bulunarak şöyle konuştu:

“Siz orada dördünüz dizildiniz 21.30’da program yapıyorsunuz da, kaliteli mi oldunuz. Bunlar akşam 20.00’den sonra program yapınca kendilerini bir kalite sanıyorlar. Kalite saatte değil, ruhta, beyinde, kalpte... 17 yıldır bu programları yapıyorum. Öyle salya sümük ağlayarak Türkiye’yi terk edeceğim diyerek olmaz. Kimsenin siniri sökmez bana” dedi.


 

Milliyet
Yayın Tarihi : 25 Mart 2009 Çarşamba 05:47:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?