16
Mayıs
2024
Perşembe
MAGAZİN

"Melek Yüzlü" ayırdı

"Devamı Var" adlı albümünün tanıtım toplantısında sevgilisi Emina'yla birlikte objektiflerin karşısına geçen Mustafa Sandal, evlilik mesajları verdiği sevgilisi tarafından bir kez daha terkedildi.


TÜRK Pop Müziği'nin ünlü sanatçısı Mustafa Sandal ile manken sevgilisi Emina Türkcan, bir ayrılıp bir barışıyordu. Son olarak Sandal'ın "Devamı Var" adlı yeni albümünün tanıtım toplantısında medyanın karşısına çıkan ve yakında evleneceklerini açıklayan ikili, önceki gün yine ayrıldı.

Mustafa Sandal'la birlikte objektiflerin karşısında mutluluk pozları veren Emina Türkcan, uçağa atladığı gibi Bodrum'u terkedip ülkesine geri döndü. Ayrılık döneminde yeni bir aşka yelken açtığı da iddia edilen Türkcan'ın, yeni albümdeki bir şarkı nedeniyle Musti'yi terkettiği öğrenildi.

"Devamı Var" adlı albümdeki "Melek Yüzlüm" adlı şarkı ikili arasında büyük sorun yarattı. Albümün yeni baskılarında bu şarkının yer almaması konusunda ısrar eden Emina Türkcan'ın bu isteğini geri çeviren Mustafa Sandal, şimdiye dek 150 bin satan albümünün yeni baskılarında da "Melek Yüzlüm" adlı şarkıya yer verdi.

Sandal'ın bu tavrı karşısında oldukça sinirlenen Emina Türkcan da, ünlü popçuyu terkedip ülkesine döndü. İkili arasında kriz yaratan "Melek Yüzlüm" şarkısı, Mustafa Sandal tarafından Türkiye ve Dünya Güzeli Azra Akın için 2004 yılında yazılmıştı.

Kelebek
Yayın Tarihi : 9 Temmuz 2007 Pazartesi 16:30:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?