29
Mayıs
2024
Çarşamba
MAGAZİN

30 oldum didişmem

Nurgül Yeşilçay, artık böyle polemiklere girmeyeceğini söyledi.

Geçen yıl Altın Portakal Film Festivali'nde "en iyi kadın oyuncu" ödülünü Özgü Namal'a kaptıran ve bunun üzerine "Yerim portakalını" şeklinde şaşırtıcı bir açıklama yapan Nurgül Yeşilçay, artık böyle polemiklere girmeyeceğini söyledi.
Bu yıl çok daha sakin

Altın Portakal'da bir türlü portakal kazanamayan Nurgül Yeşilçay, bu kez iddialı. "Yaşamın Kıyısında" filminde bir teröristi, "Adem'in Trenleri"nde imamın karısını canlandıran Yeşilçay'ın pavyona düşen bir kasiyeri oynadığı "Vicdan" filmi, 45'inci Altın Portakal Film Festivali'nde yarışmaya hak kazandı. Geçen yıl "en iyi kadın oyuncu" ödülünü "Mutluluk"taki rolüyle Özgü Namal'a kaptıran ve bunu hırs yapıp "Yerim portakalını" diyen Yeşilçay, bu yıl daha sakin üstelik...

Hepimizin hedefi aynı

Özgü Namal'ın geçtiğimiz günlerde yaptığı "Bu sene ödül almasam da olur, zaten geçen sene aldım. Kimseyle rekabet falan etmiyorum" açıklamasını da olgunlukla karşılayan Nurgül Yeşilçay, artık bu tarz polemiklere girmek istemediğini söyledi. Ünlü oyuncu, "Artık 30 yaşıma geldim, kimseyle didişmeyi, 'aman o onu geçti, şunu geçti' demeyi sevmiyorum. Hepimiz iyi film yapmak için oynuyoruz" dedi.

"Vicdan"ın galası, önceki akşam City's Nişantaşı sinemalarında yapıldı. Galaya yalnız katılan Nurgül Yeşilçay, eşi Cem Özer'in nerede olduğu sorusuna "Abdullah Oğuz'un 'Sıcak' filminin çekimlerinde. Ama herkese selamı var" diye yanıt verdi.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 10 Ekim 2008 Cuma 13:14:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?