16
Mayıs
2024
Perşembe
MAGAZİN

36 kahvenin bir günlük hatırı var

Bağımlılık tedavisi gören Robbie Williams, doktorları da şaşırttı. Manik-depresif şarkıcı bulduğu her şeyi içmiş. Üstelik akıl almaz miktarlarda!

İlaç bağımlılığı nedeniyle önceki gün bir rehabilitasyon kliniğinde tedavi altına alınan İngiliz şarkıcı Robbie Williams'ın bağımlılığının boyutları hakkında, şaşırtıcı bilgiler ortaya çıktı. İngiliz The Sun gazetesinin haberine göre, manik-depresif olan Williams, depresyon ve uyku ilaçlarının yanı sıra, günde 36 bardak espresso, 60 adet sigara ve 20 kutu enerji içeceği içiyordu. 

Williams'ın ailesiyle görüşen The Sun gazetesine göre, ünlü şarkıcı ayrıldığı Take That grubunun yeniden bir araya geldikten sonra büyük başarı yakalaması üzerine depresyona girdi. Son solo albümünün beklediği ilgiyi görmemesi de Williams'ın ruh halini olumsuz etkiledi.

Gözüne uyku girmiyor
Williams'ın, gençlerde intihar eğilimi yarattığı gerekçesiyle tartışma yaratan "Seroxat" adlı antidepresanın esiri olduğunu yazan The Sun gazetesi, ünlü şarkıcının gözüne saat 04.00 veya 05.00'e kadar uyku girmediğini ve bu nedenle çok sayıda uyku hapı da tükettiğini belirtti. 

Gazete, Robbie Williams'ın ayrıca her gün 36 fincan sert double espresso kahve, 60 tane sigara ve 20 kutu civarında enerji içeceği içtiğini yazdı. 

Williams'ın sözcüsü Bryony Watts, ünlü şarkıcının bu şekilde yaşamaktan bıktığını ve önceki gün 33'üncü doğum gününde ABD'deki bir rehabilitasyon merkezine yattığını açıklamıştı.

İŞTE WILLIAMS'IN BİR GÜNLÜK MÖNÜSÜ!

36 adet espresso
60 adet sigara
20 kutu enerji içeceği
Seroxat adlı antidepresan
Çok sayıda uyku hapı
Milliyet
Yayın Tarihi : 15 Şubat 2007 Perşembe 00:38:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?