19
Mayıs
2024
Pazar
MAGAZİN

50 dakikası 2.1 milyon dolar

Pop yıldızı Jennifer Lopez, Azeri asıllı iş adamı Telman İzmailov'un 50. doğum günü için geldiği Moskova'da verdiği 50 dakikalık konser için 2,1 (3 milyon YTL) milyon dolar aldı.

Komsomolskaya Pravda gazetesinin haberinde, geçen hafta sessiz sedasız bir şekilde Moskova'ya gelen ünlü sanatçının müzik dünyasının en karlı konserlerinden birine imza attıktan sonra yine sessizce ayrıldığı belirtildi.

Haberde, sanatçının 50 dakikalık konser için 1,5 milyon dolara anlaştığı, ancak sahneye çıkmasının 1,5 saat gecikmesi üzerine sanatçının her yarım saat için ek 200 bin dolar istediği belirtildi.

Lopez'in gecikme yüzünden ek ödemelerle birlikte 2,1 milyon doları birkaç saatte kazandığı belirtilen haberde, şunlar kaydedildi: “Ancak iş adamı İzmailov'un jesti bununla bitmedi. Şarkılarını söyledikten sonra VIP masasına konuk edilen Lopez'e, İzmailov, pırlantalarla süslü bir altın mikrofon hediye etti. 'Safisa' adlı salonda yapılan geceye 73 yaşındaki James Brown da orkestrasıyla katıldı. Moskova Belediye Başkanı Lujkov dahil, şehrin ve ülkenin birçok ünlü siması konuklar arasındaydı.”

İzmailov'un 2004 yılındaki doğum günü partisinde İbrahim Tatlıses ve Sibel Can sahne almışlardı. Tatlıses, Moskova havaalanında uzun süre bekletilirken, menejeri Eyüp Talat pasaportunda bir sayfa eksikliği nedeniyle ülkeye sokulmamıştı.

Basın mensuplarının alınmadığı doğum günü partisinde Tatlıses ve Can'a ne kadar ödeme yapıldığına ilişkin açıklama yapılmamıştı.




Hürriyet
Yayın Tarihi : 30 Ekim 2006 Pazartesi 12:10:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?