22
Mayıs
2024
Çarşamba
MAGAZİN

60 oldum, hayatımı yaşamak istiyorum

Bir klip çekiminde tanıştığı Ünyani Demir adlı kadınla yaşadığı aşk yüzünden evi terk eden Ferdi Tayfur'un, yakın çevresine, "Necla Nazır'ın kaprislerinden sıkıldım.

60 yaşına geldim; artık hayatımı yaşamak istiyorum" dediği öğrenildi. "Hakkımda çıkan haberleri artık umursamıyorum" diyen Tayfur, artık evliliği düşünmediğini de belirtti. Ünlü şarkıcının çevresindekilere "Evliliği düşünmüyorum.

Resmi nikâhımın olduğu Zeliha Hanım'dan boşanmam söz konusu değil" dediği kaydedildi. İhanetin gündeme gelmesinden sonra ilk kez sessizliğini bozan Necla Nazır ise sorunlarının bir başka ilişkiden kaynaklanmadığını belirterek, şöyle konuştu: "Ferdi'nin beni aldattığına inanmıyorum. 30 yıldır aynı yastıkta uyuduğum insanın neler yaptığını bilirim. İşinden saat kaçta çıkarsa çıksın, hemen evine gelir, hiç ortadan kaybolmazdı. Bu dedikodular, Ferdi Bey ile ayrılığımı dört gözle bekleyen insanların ortalığı karıştırmak için ortaya attığı yalanlardır. Benimle evlenmeyi düşünmüyormuş; kendisi bilir" dedi.

NAZIR: UMARIM MUTLU OLUR
Necla Nazır, eski hayat arkadaşı Ferdi Tayfur'a bir mesaj da iletti: "İnşallah bundan sonraki hayatında hep mutlu olur. Tek isteğim artık kızım Tuğçe'nin bu olaylardan zarar görmemesi. Çünkü kızımın psikolojisi bozuluyor."

Ajanslar
Yayın Tarihi : 13 Aralık 2007 Perşembe 04:51:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?