30
Mayıs
2024
Perşembe
MAGAZİN

ABD'li askerin kemiği takıldı

İzmir'deki programı sonrası bacağından vurulan ve uyluğu parçalanan Özcan Deniz'e uygun kemik, Amerikan Kızılhaçı'nın kemik bankasında bulundu.


Sanatçıya, Amerikalı bir askerin uyluk kemiğinden alınan parçanın nakledildiği öğrenildi.
Şubat ayında vurulmuştu
Özcan Deniz, Çeşme Altın Yunus Oteli'ndeki programının sonunda Mustafa Adaş adlı şahıs tarafından sağ bacağından vurulmuş, iki ay önce yaşanan olayda kurşun, Deniz'in uyluk kemiğini parçalamıştı. Vurulduğu gün

Çeşme'deki Özel Sissus Hastanesi'de ameliyata alınan ve bacağındaki kurşun çıkarılan sanatçı, ardından Florance Nihgtingale Hastanesi'ne götürülmüştü.

Kızılhaç'ın bankasında bulundu

Bu hastanede ikinci kez ameliyat masasına yatan Özcan Deniz'e kemik nakli yapıldı. Deniz'e uygun kemik parçasının ise Amerikan Kızılhaçı tarafından gönderildiği ortaya çıktı. Gelen habere göre sanatçı hastaneye yatırılmadan önce, uygun kemik arayışı başlamıştı. Ve doktorların başvurduğu Kızılay, parçalanan uyluğun yapısına uygun parçayı Amerikan Kızılhaç'ından temin etti. Kemiğin bir Amerikan askerine ait olduğu da gelen haberler arasında...
Özcan Deniz, şubat ayında çıktığı program sonrası bacağından vurulmuş ve olayın hemen ardından ilk operasyon için Çeşme'de ameliyata alınmıştı.

Kelebek
Yayın Tarihi : 26 Nisan 2008 Cumartesi 04:42:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?