22
Mayıs
2024
Çarşamba
MAGAZİN

Abramovic'in yeni prensesi

Tarihin en pahalı boşanma davasının kahramanı olan Rus işadamı Roman Abramovic'in, Halis Toprak'tan aldığı Londra'daki muhteşem malikanenin yeni prensesi 24 yaşındaki genç sevgilisi Daria Zhukova olacak.

Dünyanın en zengin adamlarından biri olan Chelsea takımının 40 yaşındaki patronu Abramovic, batık işadamı Toprak'ın malikanesinin sahibi olmak için 93 milyon dolara el sıkışmıştı.

Abromovic ile eşi İrina'nın bu kadar çabuk boşanmasının ardında Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in olduğu da konuşuluyor. Bazı kaynaklar tarafından Chelsea futbol takımının sahibi olan Rus işadamı Roman Abromoviç ile eşi İrina'nın bu kadar hızlı bir şekilde boşanmasının ardında Putin'in işadamına yaptığını temizle' demesinin payı olduğu ileri sürülüyor.

Abromovic'in 25 yaşındaki eski model Daria Zhukova ile ilişkisi geçen yılın sonlarında gündeme bomba gibi düşmüştü. 15 yıllık karısı İrina'nın "Ya ben ya metresin" şeklindeki ultimatomuna karşılık 40 yaşındaki işadamı boşanmaya karar vermişti.

Abromovic uğruna eşini ve 5 çocuğunu bıraktığı Daria Zhukova ile en son Paris'te görüldü. Champs Elysee'deki bir otelde konaklayan çift, diğer müşterilerin de ilgi odağıydı.

Bir otel müşterisi 40 yaşındaki Abromovic ile 24 yaşındaki sevgilisinin sürekli elele gözgöze olduklarını söyledi. "Daria işadadımı öpmek için hiç bir fırsatı kaçırmıyordu. Sürekli onu kolları arasında tutuyordu" diye koruştu.

Bir otel görevlisi ise Abromovic'in Daria ile birlikteyken çalan cep telefonuna bile cevap vermediğini söyledi.

Bu arada Daria Zhukova'nın bir dergiye verdiği röportajda "Birlikte mutlu olabileceğim bir erkek istiyorum, ve ondan çocuk sahibi olmayı hayal ediyorum" dediği konuşuluyor

Çiftin konakladığı ve geceliği 5.755 sterlin olan Fouquet Otel'in sahibi ise konuyla ilgili yorumda bulunmaktan kaçındı.

Söylentilere göre otelden ayrılan çift Fransa'nın güneyinde bilinmeyen bir yere gitti.


hürriyet
Yayın Tarihi : 15 Mart 2007 Perşembe 18:42:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?