19
Mayıs
2024
Pazar
MAGAZİN

Acun yerlerde krize girdi

Cem'in İngilizce fıkrası kahkaha krizine soktu

Ünlü şovmen Cem Yılmaz, kanser hastası Trabzonlu minik Elif için katıldığı 'Var mısın Yok musun'da kahkaha tufanı estirdi. Yılmaz, bir Nasreddin Hoca fıkrasını kendine has üslubuyla İngilizce anlatınca Acun Ilıcalı'nın, yarışmacıların ve izleyicilerin karnına gülmekten ağrı girdi


MAGAZİN SERVİSİ
Var mısın Yok musun'a katılan Cem Yılmaz'dan kahkaha şov! Trabzonlu bir ailenin Çapa Tıp Fakültesi Onkoloji Servisi'nde tedavi gören 8 yaşındaki kanser hastası kızları Elif için yarışan ünlü komedyen yaptığı esprilerle milyonları güldürdü. İngiltere'den gelen bir yarışmacının 'Hiç İngilizce şakanız var mı?' sorusu üzerine Nasrettin Hoca'nın göle maya çalmasını İngilizce olarak anlatan Cem Yılmaz, Acun'u kendinden geçirdi. Krize giren Acun, yerlerde süründü. İşte Cem Yılmaz'ın geceye damgasını vuran esprileri:

JAPON ESNAF LOKANTASI: Acun Ilıcalı, program teklifini bir esnaf lokantasında yaptığını söyleyince, araya giren Cem Yılmaz, 'Hayır pahalı bir restorandı, Japon esnaf lokantası' diye konuştu.

ADRIANA LIMA'YA GELEMEDİM: Adriana Lima'nın konuk olduğu programı hatırlatan Yılmaz, 'Adriana Lima için kale arkası yerim vardı ama gelemedim' dedi.

DEDEKTÖRLÜ KONTROL: Cem Yılmaz, bir ara eline aldığı metal dedektörle kutuları yokladı ve büyük-küçük tahmini yaptı. Programda ilk olarak 8 numaralı kutuyu açtıran Yılmaz, 250 bin TL'yi buldu. İkinci seçiminde ise 9 numaralı kutudan 5 TL'yi açtırdı.

KİEV ESPRİSİ: Yarışmacılardan Furkan, Cem Yılmaz'ın NTV Spor'da katıldığı programda, Fenerbahçe'nin Dinamo Kiev ile deplasmanda oynayacağı maçla ilgili sözlerine atıfta bulundu ve maçı izlemek için Kiev'e gidip gitmediğini sordu. Cem Yılmaz, imalı bir ifadeyle 'Kiev'de izledim, Erol da vardı' diyerek Aksaray'da Ruslarla ticaret yapan yarışmacı Erol'a göndermede bulundu. Cem Yılmaz, program boyunca 'Ruslarla iş yapıyorum' diyerek herkesi kahkahaya boğan sempatik yarışmacı Erol ile bol bol uğraştı.

Pazar akşamının lideri
'VAR mısın Yok musun', Cem Yılmaz'ı ağırladığı Pazar akşamında; tüm kişilerde 18.20 izlenme oranı (rating), 43 izlenme payı (share) ile, AB'de 20.30 izlenme oranı (rating), 49 izlenme payı (share) ile rating sıralamasında birinci oldu.

Elif artık ona emanet tüm masrafları üstlendi
ELİF Okur'un babası Şaban Okur, yarışmadan sonra yaşadıklarını anlattı. AKŞAM'ın sorularını kanser hastası olan kızı Elif'in tedavisinin yapıldığı Çapa Tıp Fakültesi'ndeki Onkoloji Bölümü'nde cevaplayan Okur, 'Bugüne kadar 100 bin TL harcadık. Ama artık ne paramız kaldı ne de borç alabileceğimiz kimse... Sabah 08.00'de hastaneye geliyorum. Akşam 17.00'ye kadar kızımın yanındayım. Bir kahvehanede gece saat 02.00'ye kadar çalışıyorum. Büyük sıkıntı içindeydik, yol parası bile bulamıyordum. Ama Cem Yılmaz ve Acun Ilıcalı'dan Allah razı olsun. Cem Bey, 'Ne kazanırsanız kazanın zaten ben Elif'in tüm tedavi masraflarını üstleneceğim' dedi. Sağ olsun onun sayesinde büyük bir külfetten kurtulduk' diye konuştu.

 

Akşam
Yayın Tarihi : 17 Şubat 2009 Salı 07:07:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
gülizar kurak IP: 88.249.70.xxx Tarih : 9.03.2009 10:53:32

acun abi zaten hergün yerlerde gülmekten :)