22
Mayıs
2024
Çarşamba
MAGAZİN

Adamın beynini patlatırım

Atalay Noyaner'in, "Seda Sayan'la günlük ilişkim oldu" demesi, Kadırgalı'yı çileden çıkardı. Canlı yayına telefonla bağlanan Sayan, "Adamın beynini patlatırım" dedi.

Fox TV'de yayınlanan "Dobra Dobra" programına telefonla bağlanan Seda Sayan, "Atalay Noyaner benden özür dileyecek kardeşim! Kimse beni iffetsizlikle suçlamayamaz. Adamın beynini patlatırım. Benim boyum kadar oğlum var, gözünün damarına bakıyorum ben onun. Beni ısıranı, ben kopartırım. Böyle şeylere pabuç bırakmam. 65 yaşında adam, utanmıyor mu benim yaşımda kızı var onun da. Onun kızına böyle bir iftira atsınlar bakalım, ne yapacak" dedi. Atalay Noyaner'in de hatta olduğu söylenince de, "Ben telefonu kapatıyorum. O adam benden özür dilesin. Ne açıklama yapacaksa yapsın, ben dinliyorum" dedi.


Atalay Noyaner

Sayan'ın bu çıkışı üzerine canlı yayına bağlı olan Atalay Noyaner, "Seda Sayan'dan özür dilerim ama olayı çok başka yönlere çekiyorlar dedi. Noyaner, "Ben öyle bir şey demedim. Seda Sayan'dan özür dilerim. Olay başka yöne kaydırılıyor. Ben gençken sansasyon yaratmadım, 65 yaşından sonra mı yapacağım. Gerekirse yan yana gelip konuşurum Seda Sayan'la" dedi.

Kelebek
Yayın Tarihi : 27 Eylül 2007 Perşembe 08:41:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ZEYNEP TOPAL IP: 88.254.51.xxx Tarih : 27.09.2007 22:34:23

afferin kadına ben de olsam aynı tepkiyi gösterirdim...türkiyenin en güvenilir sanatçısı seçilen sanatçısına böyle bir yakıştırma hiç yakışıyo mu?seda o yapmaz öyle şeyler...