30
Mayıs
2024
Perşembe
MAGAZİN

Ağır abi Tarkan

Yeni albümü "Metamorfoz"la gündemden düşmeyen Tarkan'ın, D&R işbirliğiyle hazırlanan 2008 takvimi çıktı.

Tarkan'ın takvim için verdiği takım elbiseli 'ağır abi' pozları çok konuşulacak. 

Geçtiğimiz ay "Metamorfoz" isimli yeni albümünü çıkaran ve kısa sürede büyük başarı elde eden Tarkan'ın, D&R işbirliğiyle hazırladığı 2008 takvimi piyasada. Albüm fotoğrafları çekimi sırasında bu proje için de özel bir çekim yapıldı. Ünlü fotoğrafçı Tamer Yılmaz'ın çektiği fotoğraflardan oluşan takvim, dün sınırlı sayıda piyasaya sürüldü.

Konserde de takım elbise
D&R mağazalarında satılan takvim, özel bir tasarımla uzun sürede hazırlandı. Takvim için farklı takım elbiselerle objektif karşısına geçen Tarkan'ın, beyaz takım elbiseli fotoğrafı için "Tarkan ağır abi oldu" yorumları yapıldı. Ünlü şarkıcının, konserlerine de beyaz takım elbiseyle çıkacağı öğrenildi.

Tarkan, TV'lerde yayınlanan "Vay Anam Vay" klibindeki farklı dans stiliyle de çok konuşuluyor. Tarkan klipte, Uzakdoğu dövüş sporlarının efsane ismi Bruce Lee'nin dövüş hareketlerinden yola çıkarak sıra dışı dans figürlerine imza attı.

Çekimlerden önce Bruce Lee'nin "Enter the Dragon" ve "Game of Death" filmlerini izleyip, Lee'nin vücut hareketlerini çalışan Tarkan'ın, klipte giydiği tişörtünün üstünde ünlü dövüşçünün fotoğrafı var.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 18 Ocak 2008 Cuma 21:42:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hemşo IP: 81.215.184.xxx Tarih : 19.01.2008 21:28:38

TARKAN CIM CANIM HERZAMAN KI GİBİ COK TATLI OLMUŞUN KARIZMAN KONUŞUYOR OFFF OFFFF SANA HASTAYIM SENI ÇOK SEVİYORUM.AMA ALLAH SENİ SAHİBİNE BAĞISLASIN GÖZÜMÜZ YOK