19
Mayıs
2024
Pazar
MAGAZİN

Aidiyet duygum yok

Konserden konsere koşan Gülşen, seyahatlerinde kendi minibüsünü kullanmayı tercih ettiğini açıkladı.

Elele dergisine konuşan Gülşen, "Ben çok yoğun bir aidiyet duygusu geliştirmedim. Turne zamanı bu araç benim küçük dünyam haline geliyor ve buraya sadece 'canım' dediğim insanları alıyorum" dedi.
Onlar sürekli hareket halinde... Kimi iş seyahatinde, kimi keyif gezintisinde; ama hep tekerlek üstünde. İstasyonlarda, havaalanlarında, asfalt yollarda, evde oldukları zamandan çok daha fazla vakit harcıyorlar. Bir modacı, bir oyuncu, iki müzisyen ve bir çizer, iç dünyalarını bağdaştırdıkları taşıtlar üzerinde Elele objektifine poz verdiler, bu kez çok uzağa gitmeden "uzaklar"la ilişkilerini kelimelere döktüler.

GÜLŞEN: Aidiyet duygum yok


Sürekli seferi gibi geziyorum. Şarkı söyleyebildiğim sürece her şeye, her yere uyum sağlayabilme kabiliyetim var. Çok küçük yaşlardan beri sadece şarkı söylemeyi kafaya koyduğum için çok yoğun bir aidiyet duygusu geliştirmedim. Her gün başka yerde olmaktan, hatta aynı gün üç farklı şehirde olmaktan çok mutluyum. Vakitsizlikten otomobilin içinde giyinmek, hatta makyajımı ve saçımı orada yaptırmak zorunda kaldığımı dahi bilirim. Neyse ki etrafımda benim aynam olan insanlar var, onların sayesinde kötü bir deneyimim olmadı bugüne dek. Turne zamanı bu araç benim küçük dünyam haline geliyor ve buraya soktuğum insanlar da "canım" diye tanımladığım, benim içimi bilen ve bana derinden inanan insanlar olmalı. Ancak böyle beslenebiliyorum. Buraya beni gerçekten seven, inanan ve içimi bilen insanlar girebilir, başkasını sokmam.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 24 Aralık 2008 Çarşamba 12:41:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?