22
Mayıs
2024
Çarşamba
MAGAZİN

AKP'ye kırıldı MHP'ye gitti

Başbakan’ın, birlikte “Beraber yürüdük biz bu yollarda” dediği Adnan Şenses, MHP'ye katıldı...

Başbakan Erdoğan’ın, “abi” dediği, “Beraber yürüdük biz bu yollarda” şarkısını birlikte söylediği Adnan Şenses, MHP saflarına katıldı. Şenses 21 Temmuz’da İstanbul Kazlıçeşme’de yapılacak mitingte MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin yanında sanatçı Erkin Koray’la birlikte yer alacak. Geçen hafta Bodrum’da gerçekleşen görüşmelerin ardından MHP’ye katılma kararını veren Şenses, sürpriz kararını şöyle açıkladı:

Hâlâ kardeşim

Ben Tayyip Bey’i çok seviyorum. Hiçbir zaman AKP olmadım. AKP’ye, Tayyip Bey’den dolayı içine girmiş gözüktüm. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı gönül bağı ile seviyorum. Hala benim kardeşim. Sayın Erdoğan bunu normal karşılayacaktır. Böyle bir olayı sadece ben yapmadım. Birçok genel başkanlar, bir partiden başka bir partiye geçiyorlar. Transfer oluyorlar. Biz ne Tayyip Bey’i sattık, ne de onun partisine ihanet ettik. Bana verilen bir görev olursa onu yerine getirmeye çalışıyordum. Partisine karşı yaptığım hizmetim varsa, ne mutlu bana derim. Yanlış bir şey yaptıysam özür diliyorum sevenlerimden.

Ata’yı seven parti

MHP’den katılmam yönünde sıcak ve samimi bir yaklaşım geldi. ”Bizim aramızda olur musun? “ dediler. Ülkeme faydam olacaksa tabii dedim. Neden olmasın. Ülkeme hizmet eden cumhuriyetçi bir partiye, bayrağını, toprağını, Atatürk’ü seven bir partiye hizmet etmekten gurur duyarım. Bu AKP olmuş, CHP olmuş, MHP olmuş fark etmez. İstanbul’a döndüğümde konuşuruz dedim. İmza atmışlığım yok. MHP’yi seviyorum. Ülkesini, bayrağını, Atatürk’ü, toprağını seven bir parti.

AKP beni istemedi

AKP'den bugüne kadar bir teklif gelmedi. Böyle bir yaklaşım beklemiştim. Teklif gelseydi düşünürdüm. Kimse aramadı. Ben kendimi istenmeyen bir adam gibi gördüm.

Vekili olabilirim

Ülkeme hizmet eden herkesi seviyorum. MHP bana ön saflarda görev verirse görev yapmaya hazırım. Önümüzdeki seçimlerde Allah ömür verirse, milletvekilli teklifini kabul ederim.
vatan
Yayın Tarihi : 13 Temmuz 2007 Cuma 11:55:23
Güncelleme :13 Temmuz 2007 Cuma 15:18:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?