16
Mayıs
2024
Perşembe
MAGAZİN

Aldatan eşini affetti

Eylül Deniz, kendisini aldatan eski eşi Göksel Sunter’le ikinci kez evleniyor

Oyuncu Eylül Deniz, 2005 yılında evlendiği işletmeci Göksel Sunter’den geçtiğimiz yıl boşanmıştı. Yaz aylarını Bodrum’da geçiren ve adı önce Kerem Alışık, ardından da Murat Cevahir’le anılan Eylül Deniz, geçtiğimiz hafta yaptığı röportajda, “Eşim beni arkadaşımla aldattığı için boşandım” dedi.

Bodrum’da özür diledi

Göksel Sunter, eski eşinin bu açıklaması üzerine Bodrum’a giderek, özür diledi... Eylül de Sunter’i affetti. Eşine bir daha ihanet etmeyeceğine söz veren ünlü işletmeci, “Aldattığımı inkar etmiyorum, insan evlenince kısa sürede eski alışkanlıklarından vazgeçemiyor. Bodrum’da kendisiyle konuştum, bunu bir daha yapmayacağıma söz verdim. Bana inandı ve affetti” dedi. Eylül Deniz de “Aşkımız devam ediyor. Çok mutluyum” diyerek barıştıklarını açıkladı.

Göksel Sunter, ihanet sonrası kendisini terkeden Deniz için VATAN Gazetesi’ne 14 Şubat 2007 Sevgililer Günü’nde şu ilanı vermişti: “Bir ömür diyorduk, olmadı. 14 Şubat bize hiç kısmet olmadı. İçimdeki aşkın yılda bir gün değildi, sonsuzuma kadar ’evet’ demiştim, kısmet olmadı. Gittiğim yerde buluşmak üzere...”

VATAN
Yayın Tarihi : 19 Eylül 2007 Çarşamba 18:23:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?