22
Mayıs
2024
Çarşamba
MAGAZİN

Aldatan eşinizi kurtarır mısınız?

Kocasının hem öleceğini hem de kendisini aldattığını öğrenen kadın ne yapar? Bir Türk'ün yönettiği Sandra Bullock'un Sıradışı filminin galasına bu soru damgasını vurdu:
Kocanızın aldatması mı yoksa ölmesi mi kötü?

Eşinin öleceği gün, kendisini aldattığını öğrenen kadın ne yapar? Sandra Bullock'un oynadığı 'Sıradışı' adlı filmin galasında herkes, birbirine bu soruyu sordu.

Başrolünü Sandra Bullock'un oynadığı, yönetmenliğini Türk Mennan Yapo'nun (Yapıcıoğlu) üstlendiği "Sıradışı" adlı Hollywood filminin Türkiye galası, önceki akşam İstanbul'da yapıldı. G-Mall Alışveriş Merkezi'nde gerçekleştirilen galaya, askerlik sorunu yüzünden yönetmen Yapo katılamadı. Gelir gelmez apar topar askere alınmaktan korktuğu için Türkiye'ye gelmeyen yönetmenin İstanbul'daki galaya, yakın dostu olan filmin başrol oyuncusu Sandra Bullock'u da bu yüzden getiremediği söylendi. Geceye katılan ünlü isimler, psikolojik-gerilim tarzında filmi çok başarılı bulduklarını söyledi. Fakat, filme konu olan "aldatılan eşin kocasına olan tutumu"na, salondaki herkes farklı yaklaştı.

BEDELİ ÖLÜM MÜ?
"Sıradışı"da, eşinin öleceği gün kendisini aldattığını öğrenen Linda (Sandra Bullock) adlı karakter, aldatılmasına rağmen kocasının ölümden kurtulması için elinden geleni yapar. Filmdeki bu hikâyeden hareketle galaya katılan kadınlar birbirlerine, "Peki biz olsak ne yapardık" diye sordu. Ünlü kadınlar, ihanet, ölüm ve yaşam arasında karar verdi. Kimi eşini kurtaracağını söyledi, kimi kaçınılmaz olan ölümü, ihanetin bedeli olarak gördü! 

Ünlü kadınlara sorduk: Bu durumda siz ne yapardınız?

ECE ERKEN: Hiç uğraşmam
"Eşimin beni aldattığını öğrendiğimde, onunla hiç uğraşmazdım. Yaşaması için kendimi paralamazdım. Hem ortada büyük miktarda nafaka da varmış."

DEMET TUNCER: Yaşatmaya çalışırım
"Ne olursa olsun, yaşaması için elimden gelen her şeyi yapardım. Sonuna kadar savaşırdım. Beni aldatmasını göz ardı eder, hayata dönmesi için uğraşırdım."

ÖZGÜ NAMAL: Aldatılmayı göze alırdım
"Ben de Linda gibi kocamı kurtarabilmek için çabalardım. Herhalde aldatılmayı göze alırdım. Söz konusu olan sonuçta bir insan hayatı ve bir çocuk."

EYŞAN ÖZHİM: İdamakarşıyım
"Önce ölmesini engellemeye çalışır, sonra cezasını verirdim; onu hayatımdan çıkarırdım. Ama idama karşı olan biri olarak 'Cezası ölüm olsun' diyemem."

AÇELYA AKKOYUN: Ölüm ceza olamaz
"Ölüme göndermez, hayatımdan gönderirdim. İhanete uğramak çok kötü belki ama cezası ölüm olamaz. Ölüm Allah'ın işi. En yüce değer insanın yaşama hakkıdır."

HALE SOYGAZİ: Herkese yaşam hakkı
"Ne ölüme terk etmesi canım! Olur mu öyle şey! İhanetse, ihanet... Hiç kimse ölüme yollanmaz. Yollanır diyenler de mi var? Herkesin yaşama hakkı var."
SABAH
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2007 Cuma 07:02:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?