16
Mayıs
2024
Perşembe
MAGAZİN

Allah rahmet eylesin!

Eşi Armağan Uzun'dan boşanma aşamasındaki Bülent Ersoy, ağır konuştu.

İzmir'de Türk Sanat Müziği'nin iki dev ismi Bülent Ersoy ve Muazzez Abacı, Atatürk'ün 69'uncu ölüm yıldönümü anısına İzmir'de Mehmetçik Vakfı adına düzenlenen gecede sahne aldı. Sanatcılar, Atatürk'ün en sevdiği şarkıları seslendirdi.

Bülent Ersoy ve Muazzez Abacı, Tepekule Kongre Merkezi'nde ‘Atatürk'ü Anma’ gecesinde bir araya geldi. Ersoy ve Abacı, Mustafa Kemal Atatürk'ün sevdiği şarkıları seslendirdi. Salonu dolduran yüzlerce seyirciyi hayran bırakan iki diva da sahnede duygulu anlar yaşadı. Konserin tüm geliri Mehmetçik Vakfı'na bağışlanırken, Atatürk saygı ile anıldı. Muazzez Abacı'dan sonra sahneye çıkan Büylent Ersoy sesi ve yorumu ile seyircilerden büyük alkış aldı.


Allah rahmet eylesin
Eşi Armağan Uzun ile boşanma aşamasındaki Ersoy'un moralinin bozuk olduğu gözlendi. Seyircilerden birinin, “Armağan nerede?” sorusuna Ersoy espirili bir şekilde “Allah rahmet eylesin” diye cevap verdi.Gecenin sonunda Ersoy ile Abacı Cumhuriyet çocukları ile Onuncu Yıl Marşı'nı seslendirerek konsere son verdi. Ersoy, konser sonrasında basın mensuplarına, özel hayatı ile ilgili soruları cevaplamayacağını belirtti.

DHA
Yayın Tarihi : 12 Kasım 2007 Pazartesi 09:45:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?