30
Mayıs
2024
Perşembe
MAGAZİN

Allen için ateşli sahneler

Amerikalı oyuncu ve yönetmen Woody Allen’in çektiği son filmde, esmer güzeli Penelope Cruz ile sarışın bomba Scarlett Johansson arasında ateşli sevişme sahneleri olduğu ileri sürüldü. Woody Allen’ın "Vicky, Cristina, Barcelona" adını taşıyan son filminin aşırı erotik olduğu belirtildi. 

New York Post Gazetesi’nin haberine göre, Woddy Allen’ın "Vicky Cristina Barcelona" adını taşıyan son film son derece erotik. Henüz görüntüleri basına sızmayan filmin bir sahnesinde, Scarlett Johansson ile Penelope Cruz arasında karanlık bir odada kızıl ışıklar altındaki "yakınlaşma" sahneleri, şimdiden konuşulmaya başlandı.

İki yıldız, aralarındaki bu lezbiyen ilişkinin ardından, filmin erkek oyuncusu Javier Bardem ile üçlü seks yapıyor. Filmde Javier Bardem, Penelope Cruz’un kocasını canlandırıyor.

Henüz 23 yaşındaki Scarlett Johansson, kısa sürede Hollywood’un en çok aranılan yıldızları arasında yer almayı başardı. Woddy Allen, son 4 filminin 3’ünde ona başrolleri verdi. Scarlett Johansson, bu ilgiden çok memnun, onu rahatsız eden tek şey "seks sembolü" olarak gösterilmesi.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 9 Şubat 2008 Cumartesi 13:12:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?