30
Mayıs
2024
Perşembe
MAGAZİN

Amelelerle sahneye çıkmam

Hande Yener ile sevgilisi tarafından dolandırıldıklarını iddia eden iki menajer, ünlü şarkıcının gurbetçi gruplara "amele" dediğini öne sürdü.. 

Almanya'da faaliyet gösteren Factor Müzik adına menajerler Önder Örs ve Kemal Şen, ünlü şarkıcı Hande Yener ile sevgilisi Kadir Doğulu'yu dolandırıcılıkla suçladı. Yener'in gurbetçi grupları "Amele" diyerek aşağıladığını da sözlerine ekleyen Örs ile Şen, şunları söylediler:

TAZMİNAT DAVASI AÇTILAR 

"Hande Yener, 11 Mayıs'ta Hannover'de gerçekleşecek konsere 'Gurbetçi amelelerle aynı sahneye çıkmam' diyerek aynı gün Adana'dan İstanbul'a uçmuş ve İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan kaçmıştır. Bahane olarak da kendisinden önce çıkacak alt grupları Avrupa'da yaşayan Türkler olduğu için 'Gurbetçi ameleler' olarak tanımlamış ve bu gruplarla aynı sahneye çıkmayacağını söylemiştir. Verdiğimiz kaparoyu iade etmeyen, Almanya'da yaşayan Türkler'e 'Gurbetçi amele' diyen birinin bir zamanlar yaptığı tezgâhtarlık gururu kalmamıştır. Bu nedenlerle Hande Yener ile sevgilisi Kadir Doğulu'ya maddi manevi tazminat davası açmaya mecbur kaldık."

Sabah
Yayın Tarihi : 26 Haziran 2008 Perşembe 17:26:49
Güncelleme :26 Haziran 2008 Perşembe 17:38:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?