28
Mayıs
2024
Salı
MAGAZİN

Ankaralı Turgut ortaya çıktı

Sanatçı Turgut Karataş (Ankaralı Turgut), hakkındaki “dayak ve kurşunlatma” iddiaları sonrasında, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında Cumhuriyet Savcılığına ifade verdi.

Karataş, eşi Meltem Karataş ve bazı yakınlarıyla birlikte Ankara Adalet Sarayı'na geldi. Turgut Karataş, eşi olduğunu öne süren Hülya Sakar'ın kendisiyle ilgili ”dayak ve kurşunlatma” iddialarına ilişkin, Cumhuriyet Savcısı Mustafa Sılaydın'a ifade verdi.

Adliye çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Karataş, hakkındaki iddiaları ve suçlamaları kabul etmediğini belirterek, “Şu anda benim bir şekilde huzurumu bozmaya çalışıyorlar” dedi.

“Hakkında suçlama yönelten kişilerin, maddi çıkar sağlamak istediklerini” iddia eden Karataş, resmi nikahlı eşi olduğunu öne süren kişinin, sadece kız arkadaşı olduğunu söyledi.

Kendisiyle ilgili iddialara ve suçlamalara ilişkin dava açacağını dile getiren Turgut Karataş, “Ben insanlara kurşun sıktırmıyorum, mafya değilim. Ben şarkılarımla insanları eğlendiriyorum. Benim mermilerim şarkılarımdır, bağlamam silahımdır” diye konuştu.


ÖNCEKİ HABER

Esprili şarkılarıyla tanınan "Ankaralı Turgut", ya da gerçek ismiyle Turgut Karataş'ın bir aydır ekranlarda görünmemesinin nedeni ortaya çıktı.

İddiaya göre sanatçı, eşi Hülya Sakar'ı dövdü. Dayaktan bıkan kadın, annesinin evine sığındı. Yine iddiaya göre, Turgut'un adamları Sakar'ı ve annesinin evini kurşunladı. 

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, iddialar üzerine başlattığı soruşturma çerçevesinde, Turgut ve kurşunlama olayına karıştığı ileri sürülen Hasan Koç ve Erdal Aklaya hakkında yakalama emri çıkarttı.

EŞİNİN İDDİALARI ÇOK AĞIR

Hülya Sakar ifadesinde şunları söyledi: "Turgut'la 3 yıl önce bir konserinde tanıştım. Ailem beni ona vermedi. Kaçtık. Yaşım küçük olduğu için resmi nikah yapmadı. Bir ay sonra, ayrıldığı eşini yatak odasında yakaladım. Geçimsizlik başladı. Beni dövüp dışarı atınca, annemin evine gittim. Geri dönmediğim için beni iki defa dövdü. Evimize ateş edildi. Dışarı çıktığımda Turgut’un adamı Hasan Koç’u elinde tüfekle gördüm. ‘Turgut abi sıktım öldü’ diyerek bekleyen araca bindi." Soruşturma Savcı Mustafa Sılaydın tarafından sürdürülüyor. Kurşunlamada kullanıldığı belirtilen BMW marka araç Turgut Karataş adına kayıtlı ve hacizli çıktı.



AA/BUGÜN
Yayın Tarihi : 25 Aralık 2006 Pazartesi 16:07:19
Güncelleme :25 Aralık 2006 Pazartesi 16:08:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?