22
Mayıs
2024
Çarşamba
MAGAZİN

'Arkadaş'lı final

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı'nın (TEGV) düzenlediği konserde Ajda Pekkan, Nilüfer ve Sezen Aksu aynı sahneyi paylaştı.

İlk kez aynı sahnede bir araya gelen ve unutulmaz şarkılarını çocuklara eğitim desteği sağlamak için söyleyen Aksu, Nilüfer ve Pekkan, konserin finalinde "Arkadaş" şarkısını birlikte söyledi. Cem Davran'ın sunduğu gecede, eğitime destek olmak isteyenler için TEGV logolu ürünler de satışa sunuldu.

Üç star ilk kez aynı sahnede

Eğitim alanında faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşu Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı'nın (TEGV) düzenlediği "Bir çocuk değişir, Türkiye değişir" başlıklı konserinde Ajda Pekkan, Nilüfer ve Sezen Aksu aynı sahneyi paylaştı. Üç ünlü isim, ilk kez aynı sahnede bir araya geldiler ve unutulmaz şarkılarını, çocuklara eğitim desteği sağlamak için söylediler.


Konserden notlar
* Konser, Sezen Aksu, Nilüfer ve Ajda Pekkan'ın birlikte söylediği "Elele" şarkısıyla başladı.
* Üçlü performansın ardından sahnede kalan Sezen Aksu "Gülümse" isimli şarkısıyla konserine başladı. Seyircilerden yoğun alkış alan Aksu da seyircileri alkışlayarak "Asıl size bravo" dedi.
* "Tutsak" ve "Yeniden Sev" isimli şarkılara Nilüfer ve Sezen Aksu düet yaptı. Aksu seyirciye dönerek, "Siz onu ağırbaşlı sanırdınız ama sahnede bana ayak uydurdu" dedi. Aksu'nun bu sözleri seyirciler arasında kahkahlara neden oldu.
* Aksu'nun ardından sahnede Nilüfer kaldı ve sevilen şarkılarını seslendirdi. "Sensiz Yıllar" isimli şarkıda da Ajda Pekkan ile birlikte düet yaptı.
* Aksu ve Pekkan'ın "Keskin Bıçak" isimli şarkıya yaptıkları düet seyirciler tarafından uzun bir süre alkışlandı. Pekkan seyircileri selamlarken Aksu ise iki kez tapınır gibi Pekkan'ı selamladı. Aksu'nun bu esprili hareketi seyircileri güldürdü.
* Konserin finalinde ise Pekkan, Nilüfer ve Aksu "Arkadaş" isimli şarkıyı birlikte söyledi.

Kelebek
Yayın Tarihi : 7 Kasım 2007 Çarşamba 09:24:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?